După un sejur excelent în Zakyntos, la întoarcere, ne-am oprit la Kalambaka. Am fost cazați la hotelul Famissi Eden.
A doua zi ne-am îndreptat spre Meteora, pentru a vizita celebrele mânăstiri. Peisajul și construcțiile din vârful munților sunt impresionante și îmi este foarte greu să descriu sentimentul pe care l-am avut văzându-le.
Ajunși acolo, am pornit să intrăm la Marele Meteor. Pe parcurs însă, mi-am dat seama că pentru mine efortul fizic ar fi prea mare, pentru timpul scurt pe care îl aveam dispoziție, ca să urc mulțimea de scări până în vârful muntelui. Cu mult regret a trebuit să renunț.
Am reușit totuși să fac câteva fotografii pe care doresc să le fac cunoscute.
Îmi doresc însă să mă întorc acolo dacă va fi posibil numai pentru vizitarea acelor lacașe creștin-ortodoxe.
Trimis de Ioan Raita in 16.06.13 20:54:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ioan Raita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 39.72655994 N, 21.62690609 E - neconfirmate încă
@Ioan Raita: un articol distinct, chiar pe scurt, cu evaluări actuale, ar prinde bine, probabil multora - singurul set de imrpesii pe care-l avem pe sait de acolo este cam vechi.
Dacă găsești timp & dispoziție - includ mai jos un link direct pentru adăugare impresii din minisejurul avut acolo: amfostacolo.ro/rev_add.php?id=4360
- Oct.2019 Kalambaka, Episodul 2 — scris în 31.10.19 de Nico15 din SAN JOSE COSTA RICA - RECOMANDĂ
- Oct.2019 Prin Grecia la pas... (1) Atena-Kalambaka-Meteore — scris în 31.10.19 de Nico15 din SAN JOSE COSTA RICA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Meteora, plimbare scurtă cu motocicleta — scris în 23.04.20 de webSorin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 A... minune a lumii — scris în 16.07.19 de Linu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2019 „Sfintele Meteore - stâncile învecinate cu cerul” — scris în 22.06.19 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 La Meteora, din nou — scris în 13.05.19 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Incredibil. Imposibil. Impresionant. — scris în 21.11.18 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ