Deeeci... dupa 5 ani am revenit la Nona! Prima oara am fost in 2008 cand am stat 8 nopti. Acum am revenit si am avut parte de aceeasi surpriza ca si atunci.
Chiar daca multi considera ca un hotel de 3* nu indeplineste condiitile unuia de 4, se inseala. Hotelul asta indeplineste conditiile unuia de 4 stele, chiar mai bine. Este foarte bine amplasat, chiar la plaja.
Are lobby bar afara in fata hotelului (poti merge oricand de pe plaja sa iei gustari si bauturi, fiind foarte aproape), are un restaurant absolut impresionant, iar mancarea este chiar mai buna decat la un hotel cu alte pretentii. Au zeci de feluri de mancare, pentru toate gusturile si criticile, prajituri la fel, e plin de feluri de prajituri si torturi, bautura la discretie, fructe nenumarate, etc. Te incanta numai privindu-le!
Curatenie deplina, camere mari cu baie curata, se face curatenie zilnic. Are si internet club pentru pretentiosi si cartele de wireless, bineinteles, dar se plateste, este 7 leva pe ora.
Eu cu siguranta voi reveni la acest hotel impreuna cu familia mea. Si ceea ce-mi place cel mai mult este ca nu prea sunt romani, mai mult este plin de rusi, nemti si nordici.
Trimis de LibraryMouse in 13.11.13 23:06:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LibraryMouse); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”PRET SEJUR:
La pret sejur ai specificat doar 25. Ai putea detalia, te rog? Multumesc.
- Aug.2024 Vacanță de calvar — scris în 25.08.24 de Mihaela rsd din TG MURES - nu recomandă
- Jul.2023 Vacanta de calvar! Hotel Nona - Bulgaria — scris în 29.07.23 de ux130028 din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2019 Sejur hotel Nona — scris în 19.09.19 de steli68 din BRAILA - nu recomandă
- Aug.2018 Raportat pret-calitate,OK! — scris în 26.08.18 de cristela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel Nona — scris în 25.07.18 de Totoshel din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Hotel Nona — scris în 06.02.19 de alina35 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un hotel bun, raport calitate - pret ok — scris în 20.12.17 de Lorin66 din BUCURESTI - RECOMANDĂ