RĂU
Nu recomand pt 5 stele
Hotel frumos si ingrijit dotat cu dozatoare de antibacterian sau servetele peste tot insa lipsea sapunul la baia din receptie????
despre SERVICII
Lipsa mastilor la angajati peste nas ma lasat fara cuvinte la fel si manusile inexistente.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Nu avem balcon la suite deluxe... dezagamire pt noi.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Masa oarecum variata insa saraca in gust. Apa plata la masura o sticla de 0,75l la 2 persoane mi se pare urat avand in vedere ca ni sa cerut sa platim si pt cei mici de 2 ani.
cartofii prajiti parca erau de jucarie nu puteai nici sa ii mesteci.
nu recomad
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Frumos locuri suficiente
Trimis de fb116394 in 29.07.20 13:53:16
- A fost prima sa vizită/vacanță în MANGALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fb Sorin Grozea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.81139100 N, 28.58501900 E - neconfirmate încă
@fb116394: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =100183&hid=804.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@fb116394: Ha ha... astia sunt nebunii aia care mi-au cerut si mie 1000 si ceva de lei pe noapte pentru 2ad si 1 copil de 5 ani, cu md in... acest Saint Tropez al Romaniei, MANGALIA. Trebuia sa nu o ratez, si acum plang pt. ca nu am platit 200 de euro pe noapte in hotelul acesta
- Jul.2024 New Belvedere Mangalia, cinci stele, intre DA si NU — scris în 09.08.24 de pelerin din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Cele mai bune facilitati din Romania — scris în 13.03.24 de Amalia Piper din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Un hotel ok, dar nu se justifica pretul — scris în 02.10.20 de StefDS2007 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2020 Un hotel bun cu personal slab și needucat — scris în 17.07.21 de D.M. din PITEşTI - nu recomandă
- Jul.2020 Slabbbbb rauuuu la servicii — scris în 31.07.20 de Bardas_tania din BRăILA - nu recomandă
- Jun.2020 New Belvedere - Old Callatis History — scris în 23.06.20 de mecut din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 2 stele plus ar fi ok — scris în 17.08.12 de claw* din PLOIESTI - RECOMANDĂ