Anul acesta ne-am petrecut concediul in Lefkada iar la plecare am hotarat sa vizitam Meteora si deoarece aveam nevoie de inca o noapte de cazare in drum spre casa am ales Paralia Katerini. Am facut rezervare la acest hotel (Nepheli) printr-un site online.
Parcarea: Strada pe care se gaseste hotelul se inchide de la ora 17 la 00... deci in acest interval orar nu se poate ajunge cu masina in fata hotelului - parcarea promisa se gasete la 250-300 metrii si este parcarea publica din fata discotecii. Daca totusi ajungi inainte de 17, in dreptul hotelului (de fapt al restaurantului de la parterul hotelului) sunt doar 2 locuri de parcare pentru clientii restaurantului si hotelului.
Camera: Cand am intrat in camera ne-a izbit un miros puternic de mobilier vechi, spatiu neaerisit, praf si igrasie. Camera pare renovata de curand, dar mobilierul foarte vechi.
Patul era singurul ok din camera, cu o saltea care parea noua, din spuma si cu asternuturi curate. Nu pot spune acelasi lucru despre perdeaua de deasupra patului care era destul de prafuita.
Baia: Foarte foarte mica. Nu aveai loc deloc in baie (chiar ma intrebam daca proprietara care era un pic mai plinuta are loc sa intre in baie). La chiuveta sa te speli nu te puteai apleca ca te loveai de peretele dusului, iar ca sa ajungi la wc trebuia sa te strecori intre chiuveta si peretele dusului. Bateria la dus plina de calcar/ piatra.
Pozitionarea hotelului: Pe strada paralela cu marea, cu multe magazine tip bazar (deci galagie toata noaptea)
Plaja: Murdara, foarte murdara. Seara cand am ajuns plina de mucuri de tigara, cutii de suc/ bere goale, servetele... foarte multa mizerie.
In concluzie... nu as mai venii niciodata la acest hotel si nici in Paralia Katerini.
Trimis de corinamaria in 05.07.13 17:08:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos, Lefkada
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corinamaria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.26419800 N, 22.59650600 E - CONFIRMATE
Foarte util, acest review.
Deci, după cum observasem, strada Agiou Nikolau este, mai degrabă, una pietonală. Eu am fost acolo la începutul lui mai şi, probabil, pentru că era mai puţin aglomerat, au lăsat-o deschisă circulaţiei auto. De reţinut că, în sezon, nu mai e aşa.
Implicit, parcarea, se pare că nu mai e disponibilă cea din stânga hotelului.
Camerele bune sunt, într-adevăr, cele cu vedere la mare şi, cred eu, doar cele de pe partea dreaptă a hotelului, cum priveşti spre mare.
Pentru că nu îmi vine să cred cât de mică este sala de baie din fotografie - în camera alăturată, cea cu vedere la mare, este incomparabil mai bine.
Mizeria, da... Chiar şi în mai, în zona discotecii, dimineaţa, era urât... Există, însă, plajele întinse pe kilometri, la nordul staţiunii.
Cât despre Paralia, per ansamblu, nici eu nu cred că o să o mai vizitez (deşi nu e bine să spun "niciodată"), pentru că nu e chiar pe gustul meu. Într-adevăr, este la doar o zi distanţă faţă de Bucureşti şi permite vizite la Meteore, Olimp sau Skiatos.
Cred că este o staţiune foarte potrivită pentru cei care vor să evadeze pe un litoral asemănător cu al nostru, dar cu o notă de exotism.
- Aug.2016 Hotel Nepheli din Paralia Katerini, o cazare cu cântec — scris în 13.12.16 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- May.2013 Hotel Nepheli, Paralia Katerini — scris în 13.06.13 de makuy* din BUCURESTI - RECOMANDĂ