A fost prima si, probabil, ultima vizita la Slanic Moldova in acest hotel.
Cazarea a fost acceptabila, dar restaurantul e lamentabil. Nici nu ma mira ca nu au aproape deloc clienti. In primul rand preturile sunt foarte piparate, iar lista de meniu desi e lunga si cu preparate elaborate, cu pretentii, executia nu se ridica nici la 2 stele.
De exemplu, la o comanda de tagliatele cu spanac, mascarpone si parmezan, se aduce o farfurie cu niste paste hiperfierte, o tocana mai degraba, spanacul este de la conserva, iar parmezanul de deasupra este cas razuit. Totul arata mai degraba ca o voma de pisica, total neatragator vizual de nemancat.
A doua zi cand am cerut dorada la gratar, i-a fost chelnerului probabil mila sa ma mai lase flamanda si mi-a soptit sa incerc mai bine un pastrav, ca e mai proaspat.
Inghetata asortata de la desert a fost iarasi o surpriza pentru un restaurant de 4 stele: globuri de inghetata in culori artificiale, neverosimile (roz bombon si bleu ciel), cu gust total artificial.
Ca sa inchei, micul dejun e la fel de lamentabil, fara banalele rosii in plina vara; in plus, un anunt elegant in salon, care te informeaza ca e supraveghere video! Jalnic!
Cred ca administratia acestui hotel si restaurant ar trebui sa se intrebe de ce nu au clienti la restaurant. Un posibil raspuns le ofer si eu: Eventualii turisti in zona - ii sfatuiesc sa caute de mancat in alta parte.
Trimis de doinaS in 17.07.14 22:41:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (doinaS); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.20824500 N, 26.43838000 E - CONFIRMATE
@doinaS: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2024 O vacanta de vis — scris în 25.06.24 de MMun707 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Ce este de 4*?? — scris în 30.08.23 de ux130003 din ROMâNIA - nu recomandă
- Sep.2021 Nașpa — scris în 14.09.21 de rocco44 din VASLUI - nu recomandă
- Aug.2021 O vacanta frumoasa la Slanic-Moldova — scris în 11.08.22 de Mariebelle22 din ONESTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Este ok dar condițiile oferite sunt mult inferioare prețului solicitat — scris în 04.01.21 de FGA din GALAţI - nu recomandă
- Sep.2020 Hotel NEMIRA 4*, din Slănic Moldova, pur și simplu — scris în 01.11.20 de ux117907* din VASLUI - nu recomandă
- Sep.2020 Hotel Nemira - Slanic Moldova, mult prea putin pentru 4* — scris în 14.09.20 de tina n. din BRAşOV - nu recomandă