Am ajuns sambata in jurul orei 11, am fost cazati in cca 2 min, cat am completat formularul, am platit 150 pentru camera dubla cu vedere la statiune, si am primit cheia electronica.
Am urcat cu liftul la etajul 3 si ne-am trezit intr-o camera de 4 stele ca la carte. Patul mare si foarte confortabil, plasma, balcon, minibar, miros misto "de guma turbo" pentru cei carora le place, baia spatioasa cu cada si uscator de par, prosope, papuci si halate, practic tot ce-ti trbuie.
Inca de a decide sa rezervam locul am fost informati, asa cum era si normal, ca temperatura apei are numai 17 grade si urmeaza sa creasca zilele urmatoare. Nu prea am avut noroc, desi unii faceu baie, apa era dupa 1 zi de la programare tot la 17, ceea ce a fost cam dezamagitor pentru ca este amenajata superb. Ne-am relaxat la sauma pana la urma si am dat o fuga si in sala de fitness (aparatele erau de callitate).
Micul dejun este inclus in pret si este bufet suedez cu de toate, si aici ma refer si la calitatea mancarii. In ziua aia am mai mancat tocmai seara la 18.
Statiunea este foarte frumosa, in special pentru calitatea aerului dar si a izvoarelor miraculoase pentru stomac si multe altele.
A doua zi am dat fuga la salina Tg Ocna, renumita pentru tratarea bolilor respiratorii in cure mai lungi bineinteles dar relaxanta chiar si la o scurta vizita.
Restaurantul Phoenix din Hotelul Nemira e putin cam scump, dar gasiti o ciorba f buna si peste proaspat.
Puteti gasi si alte lucruri de facut in zona pe net, noi am mai fost la Slanic si ne-am rezumat la mai putin.
Distractie placuta!
Revin si cu poze!
Trimis de Aecrim17 in 14.11.11 14:11:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aecrim17); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.20824500 N, 26.43838000 E - CONFIRMATE
Mutat la rubrica "Nemira" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
- Jun.2024 O vacanta de vis — scris în 25.06.24 de MMun707 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Ce este de 4*?? — scris în 30.08.23 de ux130003 din ROMâNIA - nu recomandă
- Sep.2021 Nașpa — scris în 14.09.21 de rocco44 din VASLUI - nu recomandă
- Aug.2021 O vacanta frumoasa la Slanic-Moldova — scris în 11.08.22 de Mariebelle22 din ONESTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Este ok dar condițiile oferite sunt mult inferioare prețului solicitat — scris în 04.01.21 de FGA din GALAţI - nu recomandă
- Sep.2020 Hotel NEMIRA 4*, din Slănic Moldova, pur și simplu — scris în 01.11.20 de ux117907* din VASLUI - nu recomandă
- Sep.2020 Hotel Nemira - Slanic Moldova, mult prea putin pentru 4* — scris în 14.09.20 de tina n. din BRAşOV - nu recomandă