Pentru vacanta mea in Romania din acest an (vin o data pe an pt. ca locuiesc in strainatate) am ales hotelul Nemira si totodata Slanic Moldova. L-am vazut pe internet, am avut o oarecare retinere auzind de la prieteni care au fost in Romania ca au fost dezamagiti in unele locuri din tara de neseriozitatea anumitor hoteluri. Dar am zis: incerc, e un hotel de 4 stele, nou, modern...
Si am ramas intr-adevar foarte multumita de ceea ce am gasit. E ceva extraordinar, o imbinare de stil, bun gust, modern si placut. Am fost placut surprinsa de la intrare, cand am ajuns in camera a predominat aceeasi impresie.
Personal foarte amabil, gata sa-ti satisfaca orice exigenta, totul era exact asa cum era descris pe site.
Doar anumiti clienti care cred ca daca au bani sunt indreptatiti sa pretinda totul, ignorand respectul pt. o persoana care lucreaza pt. tine chiar daca e platita, sa-ti asigure un sejur relaxant.
Despre restaurant preturi mari pt. o mancare nu prea reusita, camerieri prea seriosi dar amabili, meniu sarac; mic dejun.
Trimis de Elena-Emanuela in 04.09.11 00:19:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SLĂNIC MOLDOVA. A mai fost în/la: Hotel afrodita Venus
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elena-Emanuela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.20824500 N, 26.43838000 E - CONFIRMATE
@Elena-Emanuela: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Jun.2024 O vacanta de vis — scris în 25.06.24 de MMun707 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Ce este de 4*?? — scris în 30.08.23 de ux130003 din ROMâNIA - nu recomandă
- Sep.2021 Nașpa — scris în 14.09.21 de rocco44 din VASLUI - nu recomandă
- Aug.2021 O vacanta frumoasa la Slanic-Moldova — scris în 11.08.22 de Mariebelle22 din ONESTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jan.2021 Este ok dar condițiile oferite sunt mult inferioare prețului solicitat — scris în 04.01.21 de FGA din GALAţI - nu recomandă
- Sep.2020 Hotel NEMIRA 4*, din Slănic Moldova, pur și simplu — scris în 01.11.20 de ux117907* din VASLUI - nu recomandă
- Sep.2020 Hotel Nemira - Slanic Moldova, mult prea putin pentru 4* — scris în 14.09.20 de tina n. din BRAşOV - nu recomandă