Am fost in mai toate statiunile din sudul litoralului, iar anul acesta am ajuns si la Saturn, o statiune curata si linistita.
Am fost cazata la hotelul Aida, hotel de 2 stele, dar cu conditii foarte bune de cazare, de aceea nu inteleg comentariile rautacioase la adresa hotelului, in momentul rezervarii stii ca mergi la 2 stele si nu te astepti la lux, pentru asta exista 5-6 stele!
ok, am ajuns la hotel pe la ora 12, iar receptionera, o profesionista, cu zambetul pe buze, ne-a cazat in aproximativ o ora, cu toate ca ziua hoteliera, cum bine stim, incepe la ora 18.
Am primit camera 528, et 5 cu o priveliste din balcon absolut fantastica, mobilierul este vechi, dar asta nu-l face de neacceptat, lenjerii si prosoape curate, iar despre baie numai de bine, renovata recent, curata, cu apa calda nonstop. Am scos pe balconul incapator fotoliile si masuta din camera si am avut un living tocmai bun de baut cafea si admirat privelistea.
Hotelul are lifturi asa ca, efort zero!
Cum cobori din hotel, mergi 50 de metri si ai ajuns la plaja! Dupa multi ani de plaja pe sezlong inchiriat, anul acesta am revenit la plaja pe nisip, am investit intr-o umbrela si totul a fost ok, loc suficient pe plaja, se merge lejer fara sa fii atent sa nu calci prosopul cuiva.
Cat priveste servitul mesei, Terasa Galbena acopera toate gusturile, toate preparatele sant gustoase si au aspect apetisant, curatenie si super organizare sub atenta observatie a sefei, care era acolo la orice ora si supraveghea cu ochi de vultur tot ce misca!
Cam asta a fost si pot spune ca am avut un concediu placut si odihnitor. Recomand hotelul Aida celor fara fite sau celor care-si lasa fitele la casa lor de 7 stele!
Rezervarea am facut-o printr-o agentie(fara reclama), la serviciile careia apelez de 6 ani si le multumesc pentru seriozitate, multumesc d-nei receptionere pentru profesionalism si multumesc Terasei Galbene pentru deliciile culinare!
O sa revin cu drag la Saturn!!
Trimis de Dumitrache Fl in 13.08.14 15:18:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SATURN. A mai fost în/la: Mamaia, Eforie Nord...
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dumitrache Fl); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun review de debut, merită remarcat
- Sep.2024 Dezamagire - nu arată deloc ca și in poze!!! — scris în 01.09.24 de ux135650 din BUCUREșTI
- Aug.2024 Dezamagita — scris în 19.08.24 de ux135422 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2024 Dezamagitor — scris în 18.08.24 de kloudyandu din SLOBOZIA (IL) - nu recomandă
- Jul.2024 Hotel Neko... un dezastru — scris în 30.07.24 de ux135080 din DâMBăU [MS] - nu recomandă
- Aug.2023 Incercare esuata — scris în 29.08.23 de ux130562 din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2023 De evitat! — scris în 28.06.23 de ux129493 din IAşI - nu recomandă
- Jun.2023 Nu recomand! Am rămas dezamagita — scris în 22.06.23 de ux129418 din - nu recomandă