RĂU
Nu recomand! Am rămas dezamagita
Recepția și intrarea in hotel renovate, miroase totul frumos, ai impresia ca intrii intr-un hotel de 4 stele, însă odată ce intrii in camere apoi sa nu mai zic fe restaurant îți pare rău... total dezamagita, experiența neplăcuta din păcate, abia am așteptat sa plec acasa
camerele de la parter sunt minuscule, sunt o persoana slăbuță și abia am intrat in baie închizând usa după mine, prosoapele unele cu pete (deși se vede ca au fosr spălate dar nu au ieșit petele)
Curățenia nota 7...
iar când vine vorba de restaurant!! Sa nu faceti greșeală sa va plătiți demipensiune sau all inclusive!!
mancare nedivedsificata, de foarte proasta calitate, doar semipreparate și congelate in condiția in car este vara și se găsesc legume și fructe proaspete
Fructe se serveau doar dimineața niște mere, mic dejun ok pentru persoane nepretențioase însă cina dezastru, unui copil nu ai ce sa i dai doar cartofi prăjiți ai cascaval pane, care sunt cam nesanatoase
Insa cel mai deranjant aspect a fost personalul, mulți tineri acolo dar degeaba pusi, cred ca erau și 10 deodata care doar fumau, stăteau pe telefon, erau angajați acolo dar își dau aere doar, tota neprofesionist
Recomandarea mea ar fi sa angajeze 3 ospătari profesioniști și sa i plătească cât pe toți acei 10-15 cât erau și cu siguranta calitatea și impresia ar fi altele
mesele, scaunele erau murdare, nu șterge nimeni mesele după ce mănâncă cineva, la baie nici nu mai zic...
nu recomand!
Trimis de ux129418 in 22.06.23 15:53:18
- A fost prima sa vizită/vacanță în SATURN
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux129418); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux129418: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =111361&hid=854.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux129418 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
- Sep.2024 Dezamagire - nu arată deloc ca și in poze!!! — scris în 01.09.24 de ux135650 din BUCUREșTI
- Aug.2024 Dezamagita — scris în 19.08.24 de ux135422 din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2024 Dezamagitor — scris în 18.08.24 de kloudyandu din SLOBOZIA (IL) - nu recomandă
- Jul.2024 Hotel Neko... un dezastru — scris în 30.07.24 de ux135080 din DâMBăU [MS] - nu recomandă
- Aug.2023 Incercare esuata — scris în 29.08.23 de ux130562 din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2023 De evitat! — scris în 28.06.23 de ux129493 din IAşI - nu recomandă
- Jun.2023 Minivacanta peste asteptari la Hotel Neko — scris în 05.06.23 de raduemyl din BUCURESTI - RECOMANDĂ