RĂU
Abordarea "all inclussive" din partea angajaților este una mănânci ce vrei și cât vrei!!! In rest nimic din ce înseamnă acest tip de servicii!!!
despre SERVICII
Angajații sunt tineri și foarte tineri, din Rp. Moldova, sunt și niște asiatici, cu pantaloni scurți care se ocupa de camere, masa, băuturi!
Mâncarea lasă de dorit (pt mine), erau însă și conaționali care rupeau in ce hal își umpleau farfuriile!
Aceași mâncare pe toată durata sejurului
despre CAMERE & COND. CAZARE
Nu se schimba prosoape, lenjerie nici nu poate fi vb.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Aceeași mâncare pe toată durata sejurului, cu mici, mici excepții.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Nu au plaja privata. Au piscina.
Trimis de Ionuț81 in 17.08.22 15:51:05
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ionuț81); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ionuț81: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =108868&hid=861.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
NU RECOMAND acest hotel! Review-urile adaugate de turistii nemultumiti sunt intemeiate. Camera foarte mica, baia nu mai spun, e un spatiu in care o persoana mai inalta ar trebui sa faca... contorsionism. Curatenia in camere lasa de dorit, nu am fost anuntati de catre agentia prin care am rezervat ca nu avem pat suplimentar, ni s-a spus cu nonsalanta la receptie ca nu avem, desi specificasem ca dorim cazare pentru 3 adulti, asa ca am platit un pat suplimentar cu somiera gaurita. Arcuri care ies din saltele, plasa de tantari neetansa. Mancarea in schimb a fost buna.
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
Este a 6-sea oarade cind vin aici, dar de aceasta data, am fost foarte nemulțumit de alegerea resortului de a găzdui școala de vara a PNL-ului, ignorând turiștii, care au plătit 5000 ron pentru 7 zile și au trebuit să suporte aroganța unor [... ] din provincie care te dădeau pur și simplu la o parte la masă, fără nici un semn de bună creștere, oameni needucați, fără respect, (care sunt plătiți de noi, adică din bani publici). Proastă alegere din partea resortului, pentru că nu trebuiau amestecați cu turiștii!
- Aug.2023 Experiența decenta — scris în 07.09.23 de adrian666 din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hotel Narcis, o experienta dezamagitoare — scris în 26.07.22 de George92 din BIRLAD - nu recomandă
- Jul.2022 Nu recomand — scris în 26.07.22 de ux126233 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Hotel Narcis Saturn -- ne mai intoarcem — scris în 09.07.22 de ux125838 din SâNNICOLAU MARE [TM] - RECOMANDĂ
- Jun.2022 O vacanță la așteptările noastre — scris în 01.07.22 de ux125681 din BăILE HERCULANE [CS] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un gust amar văzând mizeria de pe litoralul românesc — scris în 12.08.21 de ux121834 din DEVA - nu recomandă
- Jul.2021 Cel mai prost hotel la care am fost. — scris în 14.07.21 de ux120876 din OTOPENI - nu recomandă