Drumul e ok de la Timisoara la Arad; de acolo dezastru pana la Oradea. Timp total 4 ore si 30 min (176 km).
La hotel nu am putut parca in fata pentru a descarca bagajele ci la o anumita distanta, dupa care am parcat masina in parcarea pazita a hotelului situata la 200 de metri.
Din cate am vazut e cel mai mare hotel din statiune (aprox. 1000 de camere), renovat partial - termopane, mobila, lifturi si cam atat. In camera destul de curat pentru un hotel de 2 stele.
La receptie scria mare pe o hartie ca se lucreaza la apa calda si e cu restrictii. Ne-am zis: Ok baie cu apa calda si dus la piscina. Acolo degeaba stateai la Muncel cu bilet luat prin sindicat, o caruta de bani, ca mai trebuia sa achiti 8 lei/pers.
La masa a fost ok, mancare buna, cu fisa de cont, aveai de unde alege, dar asteptai destul de mult sa-ti ia comanda. Personalul era destul de depasit de varsta.
La tratament dezastru. Stai la cozi la doctori, pierzi o zi de tratament, aparatura invechita, nu se tinea cont de programari. In weekend nu se face tratament, deci pierzi 2 zile.
Pacat de statiune ca are potential si apele sunt printre cele mai bune din Europa, dar poate vom invata vreodata sa facem si noi turism adevarat.
Trimis de scsebby in 17.08.11 11:12:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Mamaia - Hotel Flora
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (scsebby); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.98946000 N, 21.98253700 E - neconfirmate încă
- Aug.2023 Concediu de odihnă și tratament la hotel Muncel august 2023 — scris în 04.09.23 de ux130658 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Revin — scris în 03.09.23 de bd63 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Am fost la acest hotel cu bilet de tratament — scris în 06.10.17 de liliana59 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2016 Hotelul groazei sau manualul “Cum sa iti bati joc de oameni" — scris în 03.07.16 de felixtm din TIMISOARA - nu recomandă
- Oct.2015 Dezastru, pericol public — scris în 24.10.15 de olariu din PLOIEșTI - nu recomandă
- Sep.2013 Asa nu — scris în 12.10.13 de silviasarosi din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2013 Voi reveni — scris în 15.04.14 de ileanapopovici din TARGOVISTE - RECOMANDĂ