Hai sa merg cu niste prieteni la ski. Unde? Hai in mult laudata Bansko. Caut commenturi - numai de bine! [...] La MOUNTVIEW LODGE BANSKO nu e nicidecum asa cum s-a scris pe acest site!
Podelele de lemn din camere sunt zgariate, gresiile de pe holuri sunt desprinse, baile foarte mici si saracacioase.
Incaperile de la sauna si jacuzzi erau pline de igrasie si mucegai.
Nu ca suntem noi pretentiosi, dar cand vezi pe booking ca hotelul e de trei stele, ai anumite asteptari.
Nu va mai spun ca atunci cand am ajuns acolo, hotelul era catalogat cu 2 stele. [...]
Sa nu va mai zic si ca statiunea e un intreg santier cu 70% vile si hoteluri neterminate ce dau un aspect sinistru. Dar banuiesc ca cei care vin acolo sunt interesati numai de ski pentru ca sunt multe partii ce insumeaza o lungime totala de cca 75 km.
Am uitat sa va spun ca in hotel caldura se oprea in intervalul orar 10.00-16.00 si cateodata noaptea.
In concluzie, am terminat-o cu muntii Pirin.
Va multumesc pentru atentie si va rog la randul dvs sa fiti sinceri in relatari!
Trimis de danut_sirbu in 23.02.15 15:49:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: pe litoral
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danut_sirbu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.83580200 N, 23.47834300 E - neconfirmate încă
- - -
Suntem oameni diferiți, cu așteptări diferite, percepții diferite, evaluări diferite, etc., motiv pentru care am editat considerațiile tale față de părerile colegilor de sait. Sunt impresiile lor și le respectăm, bune, rele, așa cum sunt, ok?
@danut sirbu, la randul meu iti multumesc ca ai atentionat cititorii despre dezastrul gasit de tine in aceasta locatie! Vorbim de 2015! Dar... pt ca exista si un "dar"... incheierea acestui review m-a dezamagit putin... parca ne certi, sau mai bine spus acuzi pe cei doi autori ai impresiilor din aceasta destinatie de... neste treburi!
” "Va rog la randul dvs. sa fiti sinceri in relatari"...
Pai, curiozitatea, fir-ar ea sa fie, m-a facut sa citesc cele doua impresii si am vazut ca erau din 2010 si 2012... au trecut ceva ani... ceva turisti prin aceasta locatie... uzura...
Am vazut si poze, care diferit de ceea ce sustii tu, aratau o locatie decenta in raport calitate/pret! Vezi?!
Daca la randul tau atasai niste poze (nu ca nu as crede, Doamne fereste) alta era perceptia...
Concluzia: pe acest site, crede-ma sunt oameni cu atat de mult bun-simt, atat de saritori in a informa si nu a dezinforma, incat merita felicitati nu huliti!
Specific inca odata, reviewu' in sine l-am votat, ceea ce a fost deranjant pt mine a fost incheierea!
@maria55 - Imi cer scz, eram prea suparat de ceea ce am gasit acolo... Mai bn dadeam un ban in plus si alegeam altceva. Oricum, ne cheltuim banii pe la altii cand tara noastra este superba!
- Jan.2012 Bansko ski pentru intreaga familie — scris în 18.01.12 de alexa04 din IASI - RECOMANDĂ
- Jan.2010 Paradisul skiorilor — scris în 08.04.10 de felipe77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ