Am fost asta vara sa imi vizitez un coleg, venit in vacanta la familia sa din Voitinel. Cu toate ca ne-a invitat sa dormim in casa sa, am decis ca am deranja mai putin daca ne-am caza la o pensiune din apropiere. Sucevita a parut o varinata atractiva, asa ca am oprit in parcarea din fata manastirii si am intrebat localnicii ce ne recomanda. Am primit referinte foarte bune despre motelul Ieremia Movila, situat la sosea, la cca 200 m distanta. Intr-adevar, motelul ne-a facut o impresie buna chiar de la intrare (gradina cu gazon ingrijit, fatada frumoasa, parcare mare).
Am discutat cu proprietara pentru o cazare pe doua nopti, pentru 100 de lei camera pe noapte (miercuri si joi), fara mic dejun. Camera spatioasa, cu balcon imens si mobila noua, cu tenta rustica. Restaurentul cu terasa, bun si el (poate cam lenti chelnerii, pentru 2-3 mese ocupate), pret corect pentru calitatea oferita. Acoperire interenet, doar in restaurant...
Intrucit ne-am simtit bine, am vrut sa mai stam citeva zile. Am intrebat proprietara daca se anunta petrecere in week-end. Ne-a spus ca e o nunta simbata, dar cu siguranta nu vom auzi nimic din camera, mai ales daca ne mutam intr-o alta camera in coltul opus al motelului. Ne-a convins, ne-a facut si o reducere la 80 de lei pe noapte pentru inca doua zile de sejur. Totul a fost bine pina in seara petrecerii: nu am mai gasit loc de parcare (am lasat masina in parcarea manastirii), iar nunta parca avea loc la noi in camera: fum de tigara, galagie, muzica nu chiar pe gustul nostru. Daca va intereseaza, darul a fost (in medie) de 800 de lei de familie :)
In concluzie: recomand, dar informati-va cu privire la eventuale petreceri. De asemenea, intrebati inainte daca doriti bon fiscal, altfel veti primi o chitanta de mina, inutila.
Trimis de k in 15.01.11 22:07:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (k); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.77762194 N, 25.70929527 E - neconfirmate încă
- Jun.2024 O experienta foarte urata — scris în 23.06.24 de Simona121212 din BOTOşANI
- Aug.2013 Motel 'IEREMIA MOVILA' Sucevita, o supriza placuta — scris în 31.08.13 de Paul-Corneliu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Gust amar — scris în 28.07.13 de KTLA din BUCURESTI - nu recomandă
- May.2013 De Paste in Bucovina (mai 2013) — scris în 29.05.13 de bcarmen1060 din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Primire, conditii si servire impecabile! — scris în 19.12.12 de ICC din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Apr.2011 Sejur de paste in Bucovina — scris în 29.04.11 de dan focsani din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Apr.2011 Cum sa nu petreci de Paste in Bucovina — scris în 28.04.11 de inad din IASI