Prin peripetiile noastre in zona Neamtului, am ajuns la cetatea Neamtului din Targu Neamt. Dupa un urcus pe jos pana la cetate, ce recomand tuturor, si o vizita lunga in cadrul cetatii, frumos reamenajata, ne-a prins seara.
Am coborat la nivelul strazii de unde am inceput urcusul si am dat de Casa Arcasului. Am tot cautat prin zona, dar cam tot plin, asa ca am decis sa inoptam acolo.
Un motel frumos si modernizat, cu restaurant propriu. Cred ca a fost si pe timpul raposatului.
Camerele destul de mari, dispuse in holuri intortocheate, curate si conditii bune.
Cameristele ok.
Ceea ce nu ne-a placut a fost ca nu am putut manca acolo, avand restaurantul rezervat pentru nunta. Am fost nevoiti sa cautam in alta parte.
Problema grava a fost cand ne-am intors de la masa. Din cauza nuntii nu ne-am putut odihni toata noaptea. Izolarea fonica este inexistenta, iar zgomotul parca era mai puternic in camere decat afara.
Cu scuzele de rigoare din partea personalului, nu am putut face nimic si am incercat sa adormim care cum putem. Degeaba... am facut o noapte alba.
Se stie cum se distreaza moldovenii si cam ce cadenta are muzica lor populara, dar parca nunta asta a fost iesita din comun. Chiuieli si batute de parca se turna un film.
Asta a fost singurul inconvenient al cazarii noastre, si cred ca e destul.
Recomand locatia, dar interesati-va sa nu fie nunta.
Trimis de mateut in 14.06.14 16:35:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mateut); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Motel Casa Arcașului" (deja existentă pe sait)
@mateut
Fotografiile îţi aparţin, sau le-ai "împrumutat" de pe net?
- Aug.2024 Concediu — scris în 01.09.24 de serbanescu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2020 Motel Casa Arcasului — Targu Neamt — scris în 11.04.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Locatie excelenta - de revenit — scris în 01.08.17 de gabim2002 din ARAD - RECOMANDĂ
- Feb.2017 Invitație la o nuntă de aur — scris în 19.03.17 de c-kosty din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Ospitalitate moldoveneasca! — scris în 12.09.15 de dana_12 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Frumos si primitor — scris în 04.10.13 de yOuLyA din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Jun.2004 Casa Arcasului un raport corect pret calitate — scris în 30.03.12 de zambarescu din BRANESTI ILFOV - RECOMANDĂ