ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 04.01.2025

Mai degrabă mulțumit
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
Mulțumit, mici obiecții

Un hotel bun pentru tratament balnear

TIPĂREȘTE

Am ales acest hotel pentru baza de tratament care printre proceduri include si drenaj limfatic recomandata sotiei mele. Deasemenea au contribuit distanta mica fata de Bucuresti (125Km), drumul in stare buna si putin aglomerat mai ales duminica, programare telefonica cu plata la sosire, apa cu concentratie mare de sare si faptul ca nu se solicita bilete de trimitere. Cred ca am mai fost in Sarata Monteoru acum 3-4 ani la Hotel Cazinou si ne-a placut statiunea. Sejurul include cazare. masa in regim de pensiune completa, consultatie medicala si 4 proceduri de tratament. Sejurul incepe duminica si se incheie sambata, adica 6 nopti de cazare dar se pot lua si 12 nopti de cazare. Cazarea incepe cu cina si se incheie cu prinzul.

Cazarea a decurs foarte repede,   numarul camerei fusese comunicat inca de la rezervare. Receptionera ne-a rugat sa mergem imediat la baza de tratament pentru consultatia medicala si programarea procedurilor si la restaurant pentru programarea mesei si orelor de masa pentru ca se manca in 2 serii. La baza de tratament era o asistenta medicala amabila care completa fisa de tratament si masura tensiunea arteriala iar apoi se intra la medic pentru consultatie si indicarea procedurilor. Desi doctorita era relativ tanara dar era foarte competenta si amabila. Daca se mergea in familie la medic si unul din membri necesita de exemplu doar 3 proceduri celalalt membru daca suporta facea 5 proceduri, deci erau foarte corecti. Se putea chiar un membru sa faca zeo proceduri iar celalalt 8. Am mers apoi la restaurant pentru  stabilirea numarului mesei si programarea orelor de masa. Noi am respectat indicatiile receptionerei privind ora de intrare in hotel (ora 14) dar cred ca aproximativ 90% erau cazati iar pentru noi nu a ramas doar seria I care avea cina programata la 17.45.

Noi am ales camera superioara (lux) care este mai mare, are mobilier Elisabeta de la Mobexpert, balcon mare si vedere pre fata hotelului. Diferenta de pret este de numai 100 lei pentru 6 nopti iar noi consideram ca merita. Pentru ca am facut rezervarea relativ tarziu singura camera lux disponibila era la etajul 4 si cu paturi Twin dar stiam inca de la rezervare ce ne asteapta.   Asa cum am spus anterior camera este foarte spatioasa cred ca are peste 35 mp. si era foarte curata. Intrarea in camera se facea printr-un hol care avea in partea dreapta un dresing mare iar in partea stanga se afla intrarea in baie. Baia este deasemenea foarte spatioasa si prevazuta cu cada.

In camera se afla doua paturi de o persoana cu noptiere, doua corpuri gen servanta, 2 fotolii micute, un tampuret si o masuta dreptunghiulara. Tot mobilierul de culoare alba a fost in stare perfecta. Deasemena in camera se afla un televizor cu diagonala mare Panasonic  de generatie mai veche gen plasma dar cu imagine foarte buna. In camera si pe holurile hotelului se afla mocheta in stare foarte buna. Camerele lux sunt prevazute cu aparate de aer conditonat individuale. Dupa parerea nostra camerele lux sunt de 3* + dar dupa cum stim numarul de stele al hotelului este dat majoritatea camerelor iar cele standard sunt de 2 *. Camerele standart sunt mai mici cu mobilier Ikeea si au bai cu cabina de dus Hotelul mai are cateva camere cu 3 paturi care sunt  niste mici apartamente cu 2 camere Camera mai mare are 2 paturi de o persoana iar camera mai mica un divan de o persoana dar este prevazuta cu usa. Intrarea in baie si pe balcon se face din camera mai mareiar fiecare camera are televizor. Am inteles ca sunt 4 camere de acest tip. Deasemenea hotelul mai are doua suite. Majoritatea camerelor au paturi twin. Hotelul nu cazeaza in regim de single pentru ca este foarte solicitat. Aici vin oameni la tratament care  iar daca vin singuri sunt cazati cu un necunoscut (a). Baza de tratament si restaurantul se afla in hotelul Monteoru. In aceasi curte se afla si hotelul Montana tot de 2*. Aici sunt cazati cei care vin cu bilete de la casele de pensii, folosesc baza de tratament si restaurantul de la Monteoru, camerele sunt mai mici si nu au balcoane. Ca minus mentionez ca lenjeria nu a fost schimbata niciodata in 6 nopti iar prosoapele au fost schimbate doar o singura data la instinenta noastra. Pentru baza de tratament trebuie folosit prosopul de baie din camera.

Restaurantul estetic arata foarte bine si este curat. Iar masa este in regim meniu fix servit la farfurie. Masa de pranz include o ciorba sau o supa, un fel principal si un mic desert de regula ambalat iar cina cuprinde un fel principal si micul desert. Mancarea este proaspata si gustoasa doar ca portiile sunt cam mici inclusiv la micul dejun. De mentionat ca toate cele 7 zile, meniu nu s-a repetat. Restaurantul are si un bar cu diverse bauturi si o terasa exterioara unde se poate servii o bautura sau o cafea.

Baza de tratament este suficient de mare iar majoritatea asistentilor medicali sunt amabili si nu conditioneaza actul medical de primirea unor atentii. Personal nu am sesizat ca starea de sanatate s-a imbunatatit simtitor cei drept sunt recomandate minim 10 sedinte de tratament.

In curtea hotelului se afla un foisor din lemn. Cele doua hoteluri au un parc mare si ingrihit si un loc de joaca pentru copii. Langa hoteluri se afla un strand cu un bazin mare cu apa sarata care este deschis vara. Desi strandul apartine de hotel turisti cazati in hotel platesc aceiasi taxa de intrare ca toti turisti cazati la pensiuni fara nici-o reducere de pret.

Trimis de olteanul2010 in 04.01.25 20:16:06
Validat / Publicat: 04.01.25 21:23:45
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂRATA MONTEORU [BZ]. A mai fost în/la: Hotel Cupidon
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Franta, Belgia, Austria, Slovacia, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Moldova, Croatia, Spania, Italia, Turcia, Luxemburg

VIZUALIZĂRI: 199 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (olteanul2010); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
P13 Curtea hotelului
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20100 PMA (din 16 voturi)

3 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[04.01.25 20:30:48]

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 16149&hid=10383.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.

webmasterX
[04.01.25 22:08:47]

Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

webmasterPHONE
[04.01.25 22:47:41]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2025) sau anul trecut (2024) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

• Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂMonteoru Hotel:

• la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]