Am rezervat 4 camere pentru 2 nopti in timpul vacantei de ziua nationala.
Pretul camerelor, 260/noapte camera dubla este ok tinand cont de perioada aleasa, locatia hotelului si conditiile oferite.
Camerele sunt mari, vederea spre Palatul Culturii este de vis, curat, baile perfect functionale, cald in timpul noptii (au fost temperaturi exterioare sub -10 grade).
Partile mai putin placute tin de personalul de la receptie, personalul de la mic dejun depasit de situatie in conditii de aglomeratie si care - de exemplu - avea pretentia sa mancam cu usa de la holul hotelului deschisa (am spus deja ce frig a fost iar scaunul meu era la jumatate de metru de usa respectiva.
Oricum la cat de greu se gaseste personal de calitate in domeniu am tratat cu indulgenta partea asta.
Per total as zice bine spre foarte bine si la acest tarif sigur as recomanda hotelul oricui.
Trimis de pelesh in 03.12.18 11:33:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în IAȘI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pelesh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 37&ridAnt=91298
- Feb.2024 Hotel Moldova - o experiență altfel — scris în 23.04.24 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - nu recomandă
- Sep.2023 Hotel Moldova Iasi, vi-l recomand din toată inima. — scris în 26.01.24 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 Hotel Moldova – în buricul târgului — scris în 01.12.22 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2022 Din nou la Hotel Moldova - Iasi — scris în 21.11.22 de CATAAS din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Hotel Moldova – cazare buna, aproape de Palas Mall — scris în 19.02.22 de elenaadina din GURA HUMORULUI [SV] - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Hotel Moldova – un vechi reper ieșean — scris în 12.07.21 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Hotel Moldova si vecinii sai Palas Mall si Palatul Culturii: tripleta de aur a municipiului Iasi — scris în 31.05.20 de ultrasro din BUCURESTI - RECOMANDĂ