Na-am odihnit cu sotul la Mamaia anul acesta. Vacanta de vis pe litoral la Hotel Modern. Acestea sunt impresiile. Ne miram de ce pleaca romanii la odihna in Bulgaria daca au marea acasa. Acum chiar nu inteleg. Conditii super. Liniste, dimineata eram treziti de pescarusi care-si cautau de treburi.
Odaia amenajata minim fara obiecte de prisos, ceai, cafea. Baia curata fara miros. In genere lipsea orice miros de praf sau detergent. Curatenie zilnica cu stergare curate. In 5 zile a fost schimbat asternutul. Patul confortabil.
Personalul amabil si binevoitor. Internet rapid.
Bucataria super. Bucatele diverse si in acelasi timp usoare, care nu suprasolicita sistemul digestiv. Adica nu erau grase, legume preparate. Cineva s-a plins ca erau legume congelate. Si ce daca. In schimb preparate super. Foarte multe verdeturi, si mincare de post. Pentru cei ce au grija de silueta sau de sanatate.
In sala lucrau elevi de ospatari rapid si invizibil. Ai luat ultima frunza de salata din farfurie - a disparut farfuria.
Si despre plaja. E ceva deosebit. Marea calda si nisip. Vecini discreti, copii nastrusnici. Seara plimbari pe faleza. Ne-am odihnit. Acum ma gindesc ca nu ne-am plins pe nimic.
Am savurat placerea de a fi in doi cu toata multimea din jur. Si nu ne-am amintit de lucru. E ceva. Ne-a parut rau sa plecam. Sper sa revenim.
Trimis de Ludmila Rudi in 16.08.16 08:53:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: delta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ludmila Rudi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ludmila Rudi: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
------
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 17&ridAnt=72123
Buna ziua. votul meu este pentru debut si bucuria scrisului...
În schimb, daca veți mai citi articole de pe saitul asta o sa știți sigur de ce pleacă românii.
Spre Bulgaria, grecia, turcia, belgravistan, marte, etc...
Pai eu plec spre Grecia pentru satisfacerea tuturor simțurilor, pentru următoarele lucruri ce par minore:
- bisericile aleaa în miniatura la fiecare intersectie
- albastrul, verdele si alte zeci de combinații de culori ale marii
- pentru a socializa si cu alți oameni
- pentru mythos si ouzo...
- pentru munte si mare pentru Atena / meteore / athos / oia / navaggio / delphi / termophile / metsovo / turnul alb /
- pentru uleiul de. masline făcut la femeia aia sincera acasă, acel ulei care e așa de bun pe pâine...
- pentru gyros ca tare e bun servit la repezeală...
Eu plec in Grecia pentru că iubesc Grecia.
Pe litoralul romanesc ce sa iubesc? chistoacele, pet-urile si e-coli?
Suntem cu toții diferiți... din fericire.
Succes
- Aug.2024 Experienta dezamagitoare — scris în 30.08.24 de ux135613 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2024 Hotel Modern, cum ai putut decade asa de mult?! — scris în 28.08.24 de Maria Petrovan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Sejur la Hotel Modern all inclusive — scris în 16.07.24 de ux134848 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2024 Final de iunie 2024 la Hotel Modern — scris în 30.06.24 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Un concediu esuat — scris în 23.06.24 de Necunoscuta din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2023 CURIOZITATE versus STABILITATE — scris în 11.07.23 de sgheorghiu din VATRA DORNEI [SV] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 6 zile la Hotel Modern, Iulie 2022 — scris în 11.12.22 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ