Din pacate cred ca trebuie sa-i dau dreptate dnei cu "dezamagirea".
Nici eu nu pot spune ca acest hotel isi merita cele 4 stele. Am dat o gramada de bani si cu mult timp inainte luate biletele.
In receptie cam dezamagitor, nu dadea impresia de un hotel de 4 stele, era o combinatie de vechi cu modern si sincer nu prea a a iesit ceva placut. Gresie peste tot.
Personalul nu foarte prietenos, erau tare plictisite si am senzatia ca zambeau fortat. Se dadeau biletele la sosire. Noroc ca nu am venit cu masina ca sigur erau ceva probleme.
Camerele standard erau curatele, am stat pe partea cu piscina si in fiecare zi am avut parte de mirosurile de la bucatarie, destul de neplacut sa simti in fiecare zi mirosul ars de gratar. Pe partea cealalta erau fff cald. Aerele conditionate nu cred ca erau curatate, cand le dadeai drumul aveau un miros ciudat. tare mi-e teama ca filtrele nu erau schimbate sau curatate cam demult si de aceea mi-a fost frica sa dau drumul la aer cond.
Mancarea in general a fost buna si gustoasa dar cam putine sortimente mai ales la pranz si seara pt un hotel de 4 stele. Exact cum zicea un domn carnea de la gratar fie era arsa fie nefacuta, se vedea ca nu au experienta cei care o pregateau.
Dulciurile (prajiturile, inghetata, fursecurile, cozonacul etc) erau de toata jena, cred ca erau cele mai ieftine produse cumparate, niste gretosenii pline de coloranti si chimicale. ORIBILE! Nuca servita dimineata era ranceda!
Daca veneai la masa mai tarziu cu greu gaseai o masa libera curatata, trebuia sa stai ceva iar "copii" care debarasau mesele erau in reluare mai tot timpul, se vedea ca nu au nicio experienta in domeniu si nici nu prea cred ca le pasa prea mult.
Pt un hotel de 4 stele ai pretentii pt ca am dat muuulti bani pt o saptamana. Nici vesela nu era foarte curata, de multe ori a trebuit sa schimb farfuria pt ca nu era spalata bine.
In ultima zi la pranz mi s-a intamplat un lucru de toata jena din partea unei "domnisoare" de la restaurant... pur si simplu a venit si ne-a luat paharele din fata desi eu mai aveam apa in el si inca nu aveam de gand sa plec de la masa, am ramas uimiti toti care eram la masa. deci cu alte cuvinte ne-a dat afara "hai plecati odata" nici macar nu am putut reactiona cum trebuie pt ca eram uimita de reactia ei de toata rusinea si de toata jena. URAT!!! altadata nu erau asa prompti, cand eram la masa nu se grabeau sa vina sa ne ia farfuriile murdare si ni le strangeam noi pt ca nu aveam loc la masa pt felul urmator.
Asternutul se schimba la 2 zile aici era ok! In fine sunt multe de spus... dar pe total nu am fost prea multumita de sejur, din pacate, avand in vedere banii pe care i-am platit. Se vedea ca personalul hotelului era plictisit nu faceau nimic cu sufletul ci doar din obligatie!!! Asta am simtit eu!! Mai au de lucrat la multe capitole.
Sincer, nu cred ca voi reveni la acest hotel...
Trimis de Danyla in 21.08.15 10:28:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Danyla); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Danyla: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 Experienta dezamagitoare — scris în 30.08.24 de ux135613 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2024 Hotel Modern, cum ai putut decade asa de mult?! — scris în 28.08.24 de Maria Petrovan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Sejur la Hotel Modern all inclusive — scris în 16.07.24 de ux134848 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2024 Final de iunie 2024 la Hotel Modern — scris în 30.06.24 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Un concediu esuat — scris în 23.06.24 de Necunoscuta din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2023 CURIOZITATE versus STABILITATE — scris în 11.07.23 de sgheorghiu din VATRA DORNEI [SV] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 6 zile la Hotel Modern, Iulie 2022 — scris în 11.12.22 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ