Nu va lasati pacaliti de ''Ultra All Inclusive'' de la Modern
Un concediu ratat la Hotel Modern. Ultra all inclusive la Hotel Modern stiti ce inseamna? Bataie de joc pe banii nostri!!! In afara de cat de mult sa se imbogateasca patronii, altceva nu stiu.
Sa va exemplific cate ceva din experienta de anul acesta.De la cazare a inceput distractia.
Prima camera oferita, evident la parter. Buuun. Cea de a doua cu paturi separate in conditiile in care noi am achitat camera dubla superioara fiind 2 adulti cu 2 copii.
A patra camera a fost cea pe care de fapt o achitasem. Ok. Mirosul din camera de la solutiile cu care se face curatenie este un adevarat drog. Te ia capul. Ne-am chinuit o zi si o noapte da aerisim iar a doua zi am rugat-o pe dna de la curatenie sa spele doar cu apa. La toaleta, dimineata, mirosul era ca la toaleta din tren. Acest aspect persista de ceva ani deoarece o prietena a fost acum 2 ani si a intampinat aceeasi problema. Ventilatorul la baie este doar de decor. Chiar daca am anuntat ca nu functioneaza nu s-au deranjat da faca ceva in acest sens. Gel de dus am avut in ziua in care ne-am cazat si atat!!! Doar nu era sa isi faca paguba in "visterie".
Bautura la ultra all invlusive la HM ne-a dat de-a dreptul pe spate!!! Apa plata la dozator, filtrata, la bar, la plaja, la restaurant. Marca Senator detine suprematia la capitolul bauturi alcoolice alaturi de Florentino, Passion, Milcov. Vinul, la pahar, se serveste de la dozator in restaurant.
Serviciile nu sunt nici pe departe la pretentiile unui hotel de 4 stele, personalul constituindu-l in proportie de 95% elevi practicanti cu varste cuprinse intre 15 di 18 ani!!!
Gustarile dintre mese esti obligat sa le servesti la restaurant. Adica lasi de o parte plaja si te duci in restaurant ca asa vrea patronul!!! O bataie de joc!!!
Animatorul nici nu stia unde sa se joace cu copii. Locul ales de el pentru alergat (se jucau prinsea) era in jurul piscinelor, unde era ud pe jos si unde puteau copii da cada cel mai usor.
In concluzie: nu va mai amagiti ca ultra all inclusive de la H M are vreo legatura cu ultra all inclusive din Turcia sau alte tari. Asta cu toate ca, preturile practicate la acest hotel sunt foarte apropiate sau identice cu cele din Turcia daca scadem pretul biletelor de avion.
Aceasta este parerea mea si vreau sa o impartasesc si cu dvs sa nu mergeti sa va simtiti cum ne-am simtit noi cand am dat cu ochii de trista realitate!!!
Trimis de Gabia77 in 24.07.15 19:23:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabia77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Gabia77: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=2817
- Aug.2024 Experienta dezamagitoare — scris în 30.08.24 de ux135613 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2024 Hotel Modern, cum ai putut decade asa de mult?! — scris în 28.08.24 de Maria Petrovan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Sejur la Hotel Modern all inclusive — scris în 16.07.24 de ux134848 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2024 Final de iunie 2024 la Hotel Modern — scris în 30.06.24 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Un concediu esuat — scris în 23.06.24 de Necunoscuta din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2023 CURIOZITATE versus STABILITATE — scris în 11.07.23 de sgheorghiu din VATRA DORNEI [SV] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 6 zile la Hotel Modern, Iulie 2022 — scris în 11.12.22 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ