Am fost cazati 5 nopti in acest hotel, intr-o camera dubla standard. Impresia mea generala este ca acest hotel nu merita 4 stele...
Impresii pozitive:
- plaja este chiar langa hotel, la 10-15 metri; intrarea in mare este lina, ideala pentru familiile cu copii mici (au fost foarte multi copii cazati, aproape fiecare familie avea 1-2 copii)
- exista diferite programe artistice, in fiecare zi
- locuri de joaca pentru copii, piscina
- personalul de la receptie a fost foarte amabil, camerele au fost curate
Impresii negative :
- camera dubla standard este mica... la fel si baia, este foarte mica... cu un dus, intr-un patrat cu bordura de gresie.
- am fost surprins sa constat ca atat in minibar-ul din camera, cat si la barul de la piscina si cel de pe plaja, erau numai doua sortimente de bere - Ciuc si Golden Brau... printre cele mai ieftine de pe piata... economie de prost gust...
- sunt multe feluri de mancare, dar ingredientele mi s-au parut de calitate slaba (ieftine)... in special mezelurile, dar nu numai... si probabil o parte din ce ramaneau erau servite la mesele urmatoare...
- galagia din hotel... avand in vedere numarul foarte mari de copii mici care circula mereu cu parintii pe la etaje, este dificil sa te odihnesti dupa amiaza...
Concluzia principala a mea este ca tarifele la acest hotel sunt exagerat de mari in raport cu calitatea serviciilor oferite.
Trimis de ABC_99 in 03.07.15 16:11:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ABC_99); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ABC_99: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ne-am bucura totuşi să găseşti un titlu pentru impresiile tale, încerci?
Articolul va fi publicat cu titlul provizoriu "Hotel Modern"
Dacă autoarea doreşte un alt titlu, este rugată să ne scrie
- Aug.2024 Experienta dezamagitoare — scris în 30.08.24 de ux135613 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2024 Hotel Modern, cum ai putut decade asa de mult?! — scris în 28.08.24 de Maria Petrovan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Sejur la Hotel Modern all inclusive — scris în 16.07.24 de ux134848 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2024 Final de iunie 2024 la Hotel Modern — scris în 30.06.24 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Un concediu esuat — scris în 23.06.24 de Necunoscuta din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2023 CURIOZITATE versus STABILITATE — scris în 11.07.23 de sgheorghiu din VATRA DORNEI [SV] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 6 zile la Hotel Modern, Iulie 2022 — scris în 11.12.22 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ