Buna ziua
Am fost cazat in acest hotel impreuna cu familia si un copil de 1 an. Ce pot sa spun... poate ca este vorba de asteptari mai mari la un hotel ce nu poate mai mult.
dar sa incepem cu inceputul. camerele sunt micute, avand surpriza placuta ca la instalarea unui patut pliant pentru copil sa rearanjam mobilierul pentru ca altfel nu intra. in baie, persista un miros "placut" de canalizare ce nu te lasa seara sa dormi.
la restaurant, este in regula, nu am avut probleme pe toata durata sejurului la capitolul mancare. In ceea ce priveste bautura, este intr-adevar de provenienta locala, insemnand suc la dozator, bere la dozator, vin la dozator, cafea la aparat instalat la intrarea la wc-uri (probabil pentru faptul ca aveau nevoie de apa). dar nu pot spune ca nu era o curat peste tot, inclusiv la toalete.
Parerea mea sincera ca acest hotel cu toata bunavointa are 3 stele. Oamenii fac eforturi, vor sa faca turism, dar poate ca mai avem muuuuuulte de invatat din experienta grecilor sau turcilor (ca sa nu spun din expeienta altora mai indepartati si care fac turism cu adevarat).
In consecinta, eu personal nu as mai merge la acest hotel, decat daca este renovat complet (si renovare adevarata nu cea pe care o mentioneaza ei in site ca fiind facuta acum ceva timp). si asta pentru un weekend nu pentru un concediu.
Trimis de Eduard Banica in 25.09.12 10:36:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Eduard Banica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Simpatic review-ul, suna ceva in genul: e frumos dar nu prea . Lasand gluma de o parte, confirm (partial) ce spune autorul, cu mici amendamente;
- probabil ca a luat o camera dubla normala, mai exista camera dubla extinsa, mai mare si care are si o canapea suplimentara in dotare. E mai scumpa, dar ai loc si nici mirosul acela de care vorbeste
- NU mai merg acolo (desi amplasamentul e frumos) de nervi: am rezervat prin booking, insa NU am putut plati cu cardul (desi e specificat pe site-ul de specialitate aceasta facilitate) Nu mai spun ca dovada platii am primit-o prin posta dupa doua saptamani (dupa ce in prealabil i-am facut de... pe site-ul booking.com)
-ospatarii sunt total neprofesionisti (vorbesc de a la carte), si nici bon fiscal n-am primit.
In ceea ce priveste comparatia cu alte tari (Grecia, Turcia)... eu am ales una din aceste doua tari... pentru binele meu. M-au pierdut de client, definitiv (deocamdata)
@johnnyredlabel: asteptam impresiile tale de acolo scrise ca review nou. Procedand astfel, ai ocazia ca prin notele si evaluarile proprii sa contribui la o medie mai reprezentativa a acestei destinatii. Daca doresti, copiaza textul de mai sus si reincarca-l - cu eventuale ajustari, completari etc - folosind linkul ADAUGA IMPRESII NOI (vezi imediat mai jos)
@webmaster: ai dreptate, insa cu timpul stau cam prost... Nu promit, insa am sa incerc, ... intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.
- Aug.2024 Experienta dezamagitoare — scris în 30.08.24 de ux135613 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2024 Hotel Modern, cum ai putut decade asa de mult?! — scris în 28.08.24 de Maria Petrovan din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 Sejur la Hotel Modern all inclusive — scris în 16.07.24 de ux134848 din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2024 Final de iunie 2024 la Hotel Modern — scris în 30.06.24 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Un concediu esuat — scris în 23.06.24 de Necunoscuta din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2023 CURIOZITATE versus STABILITATE — scris în 11.07.23 de sgheorghiu din VATRA DORNEI [SV] - RECOMANDĂ
- Jul.2022 6 zile la Hotel Modern, Iulie 2022 — scris în 11.12.22 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ