Am fost in luna Iunie 2016 la Hotel Mirage din Tancabesti la niste cursuri organizate de companie.
Hotelul se afla pe malul lacului Snagov in Tancabesti pe DN1.
Hotelul este pozitionat chiar sub podul care desparte lacul Snagov de lacul Tancabesti vizavi de fosta benzinarie Agip. Chiar daca se prezinta Mirage Snagov, hotelul este in localitatea Tancabesti.
Am ajuns dimineata la ora 8:30 si am preluat camera, am ajuns in camera situata la etajul 2. Camera cu vedere la DN, foarte cald pe timpul zilei daca nu ai clima pornita deoarece e soare toata ziua, camera nu avea balcon, la alti colegi cazati pe cealalta parte a hotelului cu vedere la lac, camerele au balcon.
Ca sfat ar fi sa cereti vedere la lac, insa atentie ca langa lac este si piscina iar daca vreti sa dormiti la pranz este posibil sa nu puteti.
Ca un mare minus ar fi ca desi era luna Iunie iar afara erau peste 30*C, piscina exterioara nu era functionala. Este o piscina mare, iar langa ea este si o piscina de copii, la fel nefunctionala la momentul in care am fost cazat.
Am aflat dupa ce am plecat ca ar fi avut si piscina interioara, insa nu am vazut-o si nu era marcata in vre-un fel.
Recomand terasa de pe malul lacului Snagov, Liniste si racoare.
Masa am luat-o in restaurantul hotelului, aflat chiar langa piscina. Mancarea este acceptabila. Micul dejun consistent tip bufet suedez, cu multe posibilitati de a alege ce vrei mananci.
S-a tinut si un party in acelasi restaurant, muzica fiind foarte tare, insa nu se aude din camere, doar la etajul 1 pe hol.
Hotelul desi pare de 4*, are doar 3*. Are un lobby mare, 2 lifturi care sunt ok. Camera are un mobilier nu de foarte buna calitate, insa fara defecte sau alte probleme. e liniste si se doarme bine, chiar daca DN-ul este principalul vecin.
Hotelul are 2 sali de conferinta mari, iar restaurantul este la fel foarte mare. Ideal pentru teambuildinguri si cantonamente, in acel moment a fost cazata echipa de fotbal FC Voluntari. Din cate am vazut la receptie sunt multe fanioane de fotbal, handbal, basket, semn ca multe echipe prefera acest hotel, fiind langa aeroport si langa Bucuresti.
Trimis de bartaiomu in 10.08.16 20:43:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SNAGOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bartaiomu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Mirage Snagov Hotel & Resort [Tâncabeşti], SNAGOV" (nou-creată pe sait)
Buna seara, este ok localizarea.