Dupa mai multe documentari pe acest site si cu un buget de criza am ales Hotelul Miracle. 1980 E/ 2 adulti+1 copil pana la 12 ani 9 nopti AI.
Hotelul e un hotel de 5 stele de conditii normale... dar nu va asteptati la lux. Camere modeste dar curate (minibar umplut zilnic), ... mancare cat cuprinde la orice ora din zi si din noapte, ... piscina mare si curata, ... topogane pentru copii, ... marea curata.
In fiecare seara specatcole... nu super de clasa... dar cat sa-mi anime un pic seara... avand in vedere ca nu ai altceva de facut acolo...
Merita sa va petreceti timpul la baia turceasca (intra in AI) asta in cazul in care nu e timp de plaja... Piscina interioara mica si apa rece ca gheata... nu stiu cum e iarna (daca incalzesc apa) dar vara nu poti sta acolo.
Deci un concediu frumos... nu super luxos... dar e la buget de criza.
Trimis de ghecamelia in 03.11.09 13:18:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ghecamelia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Sarutmana!
In ce sens camera era modesta? este mica? sau slab mobilata?
Din cate am inteles camerele seaview sunt mai mari,
la baie este destul spatiu? dusul este mobil?
mai sunt ceva minusuri deranjabile?
Multumesc,
Bogdan
bogdan 74:
vezi P03 si P04, camera este mare dar mobilierul este vechi... nicidecum mobila noua moderna sau paturi cu baldachin sau alte de genu... acum depinde de pretentiile pe care le ai de la un hotel de 5 stele.
- Jun.2023 Vacanță pierdută, murdară și ORIBILĂ — scris în 23.06.23 de Rodica12 din MOLDOVA
- Jun.2022 Nu recomand — scris în 03.07.22 de ux125706 din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2019 Nesatisfacator — scris în 15.10.19 de Alexandra_32 din SIGHETU MARMAțIEI - nu recomandă
- Aug.2019 Miracle, cu plusuri și minusuri! — scris în 06.12.19 de Rodyluciana din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2019 O vacanta frumoasa — scris în 25.08.19 de DL_HOLIDAYS din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2019 Anul acesta mi-am propus un concediu de vis si l-am avut alegand hotel Miracle resort of de Lara — scris în 20.07.19 de Gabi 69 din GRABAT TM - RECOMANDĂ
- Jun.2019 ...despre Miracle, cu drag! — scris în 04.07.19 de dragosh2* din TâRGU JIU - RECOMANDĂ