Buna ziua,
Deoarece nu as vrea sa repet review-urile altor participanti ca de exemplu cel a lui Andrew22 , cu care sunt 100% de acord doresc sa mentionez ceva in completarea acestuia legat bebelusi.
Noi am mers impreuna cu bebe (10 luni) si sejurul a fost in a 2-a jumatate a lunii septembrie.
Am ajust la ora 9.00 si la 10.30 ne-am cazat, intre timp ne-am acomodat in loby si am servit micul dejun. Pot spune ca atat el cat si noi ne-am simtit foarte bine. Incepand de la curatenia din camera / hotel, distanta foarte scurta pana la plaja, gradinile superbe, plaja faina si sfarsind cu mancarea bebelusului administrata de la bufetul dietetic si cel special pentru copii. Nici unul dintre noi nu am simtit ca ne-ar fi lipsit ceva.
Noi am ales apa marii, aceasta find mai calda decat cea din piscina - plaja / nisipul foarte curate, am putut lasa copilul sa se joace fara riscul de a inghiti ceva (ex: gunoaie, resturi de tigari). Daca nu mai erau libere sezlongurile cu umbreluta, puteai foarte bine sa te relaxezi si in zona acoperita.
Am fost cazati in camera pe partea cu Titanic, daca nu-ti place muzica si galagia nu alege aceasta parte a hotelului.
In concluzie te poti bucura de o vacanta frumoasa la acest hotel cu conditia sa nu iei in seama unele aspectele negative deoarece acestea exista dar sunt nesemnificative.
Depinde care partea a paharului vrei sa o vezi, in rest Andrew22 v-a spus cam tot ceea ce este important de stiut!
O zi buna!
Trimis de hippy_aaylex in 20.10.11 16:22:26
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (hippy_aaylex); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Care camere au vederea mai frumoasa sea view spre Titanic sau Kervansaray? Pe partea cu Titanic tine gălăgia pana tarziu?
avand in vedere ca ati avut cu voi copil sub 1 an, v-au dat patut special de bebe???
carucior lati luat de acasa sau lati inchiriat de acolo, ???
noi vom merge pe 26 iunie si avem nevoie de aceste informatii, intrucat copilul nostru va avea atunci 1 an ssi 8 luni
Buna, la ce te refereai cand ai spus aspecte negative si ma intereseaza si cum a fost intrarea in mare si daca camera era spatioasa deoarece si noi ne tot cautam sejur in Lara dar suntem nehotarati asupra hotelului
Mersi
Buna si noi mergem la acest hotel in 17.06 si as vrea sa stiu daca sunt jucari de plaja ptr. copii sau tb. sa duc de acasa.
Mersi
- Jun.2023 Vacanță pierdută, murdară și ORIBILĂ — scris în 23.06.23 de Rodica12 din MOLDOVA
- Jun.2022 Nu recomand — scris în 03.07.22 de ux125706 din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2019 Nesatisfacator — scris în 15.10.19 de Alexandra_32 din SIGHETU MARMAțIEI - nu recomandă
- Aug.2019 Miracle, cu plusuri și minusuri! — scris în 06.12.19 de Rodyluciana din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2019 O vacanta frumoasa — scris în 25.08.19 de DL_HOLIDAYS din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2019 Anul acesta mi-am propus un concediu de vis si l-am avut alegand hotel Miracle resort of de Lara — scris în 20.07.19 de Gabi 69 din GRABAT TM - RECOMANDĂ
- Jun.2019 ...despre Miracle, cu drag! — scris în 04.07.19 de dragosh2* din TâRGU JIU - RECOMANDĂ