Ieri ne-am intors si m-am gandit sa scriu o impresie despre hotel.
A fost foarte frumos, camere foarte mari si comfortabile.
Mini barul era completat in fiecare zi cu coca-cola, fanta, sprite, bere (3 sau 4 tipuri), apa plata, apa minerala, suc cu pai sau capy la doza, alune, stixuri si ciocolata.
Piscina era foarte mare dar uneori prea calda din cauza soareleui. Era foarte cald.
Mancarea era foarte multa si buna. La miezul noptii se putea manca pizza. Inghetata era foarte buna. Intre plaja si piscina era un loc unde era inghetata, castraveti sau lebenita in gheata, bauturi, hamburgeri si gozleme. La barul de pe plaja nu se serveau bauturi alcoolice doar bere.
Seara erau spectacole la amfiteatru iar apoi era muzica live, karaoke sau acrobatii. De la ora 23:00 pana la ora 2:00 era discoteca.
Intr-o seara am prins discoteca cu spuma si ploaie... a fost super.
Din lift se vedea afara iar la etajul 9 era un tunel prin care treceai in celalalt corp al hotelului.
Nu au fost prea multi români, doar cateva familii.
In lobby erau canapele comfortabile si internet gratuit.
Noi am avut camera cu sea view si a fost super. Minibarul si seiful erau gratuite. Aveam plasma cu touch screen, dar avea si telecomanda.
Pe langa restaurantul principal (TURKUAZ RESTAURANT) aveam 4 restaurante A'la carte care erau contra cost: MIRACOLO RESTAURANT (Italian), MEXICAN RESTAURANT (Mexican), LAGOS RESTAURANT (Pescaresc) si ANATOLIA RESTAURANT (Turcesc).
La piscina erau 3 topogane dintre care cel galben aluneca cel mai bine. Plaja era foarte curata si apa marii la fel. Erau multi pestisori dar erau cam fricosi. Pe ponton erau perne foarte comode dar erau cam greu de gasit pentru ca erau ocupate.
Tinerii care erau in luna de miere au primit bratari cu inimioare, geanta de plaja, papuci de casa, halate de baie, fructe, baclava, inimioara de ciocolata, sampanie, miere si o pernita in forma de inima.
Cei care lucrau la hotel erau foarte corecti. Am pierdut un cercel de aur si am anuntat la receptie iar a doua zi am fost anuntati ca au gasit cercelul si ni l-au restituit. DEPARTAMENTUL DE RELATII CU CLIENTII FOARTE OPERATIV!
A FOST FOARTE FRUMOS!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Trimis de dede in 13.08.11 16:12:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Side la Alba Resort Hotel
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dede); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dede: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Da, ne-a scapat acest aspect.
Notele au fost retrase, cf regulilor instituite in acest an pe site. Ele vor fi reafisate odata cu eventuala mutare in preconizata viitoare sectiune AmFostAcolo. Junior.
Cand se va deschide sectiunea AmFostAcolo. Junior. ??
Sunt de acord si mie mi-a placut nespus, am scris si un rewiew!
- Jun.2023 Vacanță pierdută, murdară și ORIBILĂ — scris în 23.06.23 de Rodica12 din MOLDOVA
- Jun.2022 Nu recomand — scris în 03.07.22 de ux125706 din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2019 Nesatisfacator — scris în 15.10.19 de Alexandra_32 din SIGHETU MARMAțIEI - nu recomandă
- Aug.2019 Miracle, cu plusuri și minusuri! — scris în 06.12.19 de Rodyluciana din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2019 O vacanta frumoasa — scris în 25.08.19 de DL_HOLIDAYS din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2019 Anul acesta mi-am propus un concediu de vis si l-am avut alegand hotel Miracle resort of de Lara — scris în 20.07.19 de Gabi 69 din GRABAT TM - RECOMANDĂ
- Jun.2019 ...despre Miracle, cu drag! — scris în 04.07.19 de dragosh2* din TâRGU JIU - RECOMANDĂ