Am fost pentru prima data in Turcia si sincer am fost foarte multumita, de servicii, conditii, mancare, etc.
Curatenie in camere se facea in fiecare zi, asternutul se schimba la 2 zile, minibarul se completa in fiecare zi, prosoape cald pentru plaja... bar pe plaja, sezlong, umbrele, ice-coffe, apa, suc s. a. la discretie.
Piscina curata, tobogane super, animatie, teren de tenis, baie turceasca... intr-un cuvant, tot ce iti doresti!
Nu stiu de ce vorbesc unii urat despre acest hotel, chiar nu cred ca iti ia banii degeaba...
Ps. In Romania cate stele gasesc "pretentiosii" la banii astia?
Trimis de tatarussilvia in 13.10.10 16:34:39
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tatarussilvia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
topogane - corect = tobogane
Sincer, m-am cam saturat sa vad acest cuvant cum este "siluit" de majoritatea celor ce scriu despre ele...
da, scz
multumesc
@tatarussilvia
Poze de genul celor incarcate de tine, nu pot fi acceptate pe sait, din cauza calitatii/marimii lor (sau mai degraba a lipsei acestora).
@ascent, acesta este, totusi, un site de turism inainte de toate. Cred ca ar trebui sa fim putin mai toleranti, in special cand este vorba de un membru nou si sa semnalam eventualele erori gramaticale intr-un mod mai delicat, de preferinta printr-un mesaj privat. Cuvantul cu pricina va fi editat.
@webmaster20 - asa este, dar cuvantul "tobogane" este de regula scris "topogane". Am vazut ca si pe forum s-au facut destule remarci privind scrierea corecta sau incorecta a multor cuvinte. Si... degeaba... Ai dreptate, trebuia sa scriu pe privat, dar am folosit modul acesta de adresare mai mult in speranta ca vor vedea cat mai multi, nu doar autoarea acestui review cu care nu am nimic personal, dimpotriva, ii doresc sa scrie cat mai multe povestiri pe acest site.
@ascent, eu te inteleg dar m-am pus putin in locul autoarei. Pe de alta parte, da, se pare ca sunt destul de putin citite recomandarile de scriere corecta de pe Forum
- Jun.2023 Vacanță pierdută, murdară și ORIBILĂ — scris în 23.06.23 de Rodica12 din MOLDOVA
- Jun.2022 Nu recomand — scris în 03.07.22 de ux125706 din SIBIU - nu recomandă
- Sep.2019 Nesatisfacator — scris în 15.10.19 de Alexandra_32 din SIGHETU MARMAțIEI - nu recomandă
- Aug.2019 Miracle, cu plusuri și minusuri! — scris în 06.12.19 de Rodyluciana din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2019 O vacanta frumoasa — scris în 25.08.19 de DL_HOLIDAYS din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2019 Anul acesta mi-am propus un concediu de vis si l-am avut alegand hotel Miracle resort of de Lara — scris în 20.07.19 de Gabi 69 din GRABAT TM - RECOMANDĂ
- Jun.2019 ...despre Miracle, cu drag! — scris în 04.07.19 de dragosh2* din TâRGU JIU - RECOMANDĂ