Nu o sa va spun contextu dar am primit gratis vacanta.
In ciuda unor pareri al altor persoane ca nu sar mai duce nici gratis miam luat inima in dinti si mam dus. Cat de rau ar putea fi.
Camera avea mobilier vechi. Si cand spun vechi ma refer la cel putin 20 de ani. 2 scaune pliabile putrezite unu find rupt. La primire am gasit gunoaie si chiar nisip (movile) in anumite locuri cea ce arata ca nu se pune pret pe curatenie intre clienti.
In balcon chiar sa desprins o bucata de ciment din balustrada.
Cat am stat nu mi sa schimbat lenjeria desi o fata venea dimineata sa ia gunoiu si intreba daca aveam nevoie de prosoape curate (oare aveam) dar daca aveai norocu sa nu fi in camera pa.
Restaurant: nu credeam ca poate exista asa ceva in timpu nostru. In afara ca mancarea a fost jalnica si omeni faceau misto dar inghiteau, servirea era primitiva. Nu pot sa imi scot din minte cum a adus 2 feli de paine in palma. Horor. Fetele de masa murdare, tacamuri murdare puse direct pe masa.
Nu am rezistat decat o zi sa mananc la restaurant si mam convins.
Si un comunist, frate cu patronu ca nu vad de ce lar tine, cu camasa scoasa din pantaloni care facea pe sefu.
Ca plus pot sa zic aeru conditionat in camera si o doamna bruneta mai tanara foarte amabila si gradina cu foisoare.
Trimis de 47525 in 11.08.14 17:37:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (47525); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Trist, si totusi foarte real!
Oare aceasta este lumea in care traim?
- Jul.2023 Mai de grabă as dormi pe plajă decât la acest hotel — scris în 26.07.23 de ux129987 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Cazare de 2 stele — scris în 30.07.22 de Alina 2022 din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jun.2022 Ciobanul ungurean și Miorița din Neptun — scris în 19.07.22 de Flaviu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un compromis asumat. Și confirmat. — scris în 01.09.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel” Miorița” Neptun 3 ***. Da! — scris în 18.08.21 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel de groaza — scris în 14.08.21 de ux121888 din BACăU
- Jul.2021 O săptămână de relaxare la Neptun, hotel Miorița — scris în 12.08.21 de DanielaVeres din ORADEA - RECOMANDĂ