Dezamagit, oribil
De cum am intrat in camera am ramas masca, ma asteptam la o camera cat de cat doar are 3 stele, nu merita sa va stricati vacanta
restaurantul oribil, mancarea la fel, noi am sunat la agentie si am rezolvat problema, ne-au dat bonuri pentru a manca la alt restaurant.
Menajerele nu au pus nici macar hartie igienica, de aspirator nu mai vorbim, gunoiul il lasam la usa si prosoapele sunt de pe vremea conunismului probabil si nici pe alea nu le schimbau. singurul lucru bun este aerul conditionat, probabil dasta au atins 3 stele.
La restaurant am comandat apa si dupa ce a adus-o ne-a intrebat daca dorim pahare, nu mai vorbesc de orezul sarbesc care era o ciorba de orez, oribil, asta s-a intamplat in singura seara in care am luat masa la restaurantul hotelului, parca eram la o carciuma si meniul avea o pagina pusa intr-un dosar de plastic.
Trimis de Sandy.bratu in 06.08.14 10:27:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: La Neptun am fost la Delta, Majestic. La Mamaia am fost la Perla, Dacia, Astoria si multe altele
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Sandy.bratu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Sandy.bratu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmasterX: ala este hotelul, la restaurantul romanta ne-a dat agentia bonuri
- Jul.2023 Mai de grabă as dormi pe plajă decât la acest hotel — scris în 26.07.23 de ux129987 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Cazare de 2 stele — scris în 30.07.22 de Alina 2022 din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jun.2022 Ciobanul ungurean și Miorița din Neptun — scris în 19.07.22 de Flaviu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un compromis asumat. Și confirmat. — scris în 01.09.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel” Miorița” Neptun 3 ***. Da! — scris în 18.08.21 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel de groaza — scris în 14.08.21 de ux121888 din BACăU
- Jul.2021 O săptămână de relaxare la Neptun, hotel Miorița — scris în 12.08.21 de DanielaVeres din ORADEA - RECOMANDĂ