Am avut norocul sa ne cazam in camerele renovate care sunt ok.
Totul era bine si frumos pana am ajuns la restaurant. Nu imi venea sa cred ca poate exista asa ceva. Dupa ce ca te obliga sa alegi (pe banii tai) ce mese sa mananci (prinz sau cina si mic dejun), mai trebuie si sa le spui cu o zi inainte ce doresti la masa. Si nici asa nu e bine. Stiu de 24 ore ce vrei sa mananci si tot le trebuie o ora si mai bine ca sa te serveasca. Chelnerii fara pic de experienta, alearga de curge transpiratia pe ei, dar fara rost. Daca ai noroc si primesti mancarea, sigur nu ai tacamuri, paine, sare... etc (si se mira de ce e lumea nemultumita) Fac 5 drumuri si pana termini de mancat poate ai tot ce trebuie la masa.
Schimbati fratilor seful ala de restaurant, scoliti-l, faceti ceva cu el ca strica tot sejurul clientilor.
Si poate mai verifica cineva gramajele portiilor ca nici copilul meu nu se satura, in schimb preturile...
Una peste alta, daca eram inspirati si alegeam doar cazare (pe camerele renovate ca celelalte sunt jalnice) sejurul era perfect.
Uitam sa mentionez piscina - e ok si foarte bine venita, mai ales pt. copii.
Trimis de livia orban in 13.08.12 18:43:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: Mamaia, Jupiter, Saturn, Costinesti
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (livia orban); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@livia orban: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Daca aveai curiozitatea să consulţi părerile celor care au stat cazaţi aici fugeai cât te tineau picioarele de acest hotel. Pe viitor aruncă o privire pe A F A.
@dinţosul: noi am ajuns prin ricoseu la neptun, stiam aprecierile celor care au trecut pe acolo, dar nu am avut alternativa in conditiile in care la hotelul unde aveam rezervare nu erau locuri libere. Nu a fost atat de groaznic cum ne asteptam. Daca nu eram nevoiti sa luam masa acolo era chiar ok
- Jul.2023 Mai de grabă as dormi pe plajă decât la acest hotel — scris în 26.07.23 de ux129987 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Cazare de 2 stele — scris în 30.07.22 de Alina 2022 din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jun.2022 Ciobanul ungurean și Miorița din Neptun — scris în 19.07.22 de Flaviu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un compromis asumat. Și confirmat. — scris în 01.09.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel” Miorița” Neptun 3 ***. Da! — scris în 18.08.21 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Hotel de groaza — scris în 14.08.21 de ux121888 din BACăU
- Jul.2021 O săptămână de relaxare la Neptun, hotel Miorița — scris în 12.08.21 de DanielaVeres din ORADEA - RECOMANDĂ