După ce m am mutat de la Hotelul Afrodita - cu scandal ca acolo era șantier la tot centrul spa fix in vacanța de Crăciun 2018 - am ajuns la Minerva.
Pe scurt:
1. Spa ul - apa calda, totul nou, super condiții, foarte curat. Ireproșabil
2. Restaurantul - foarte curat, spațios, mâncare buna, proaspăta,
3. Servicii - chelneri amabili, la spa personal prietenos, la Recepție la fel
4. Camera - micuța dar mobilier nou, baie micuța dar curată, concluzie acceptabil.
5. La banii astia merita tot. Nu poți avea pretenții la sub 400 de lei sa găsești condiții mai bune.
Sigur as reveni la acest hotel unde ma simt respectat și bineprimit. Prețul real al cazării este acum 545 de lei camera dubla cu demipensiune, sucuri și apa incluse la mese.
Trimis de Chinezu81 in 24.12.18 09:01:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE. A mai fost în/la: Sinaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chinezu81); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Chinezu81:
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 22&ridAnt=91589
===
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
===
Care a fost preţul sejurului plătit de tine?
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
E foarte mare. Cred ca 200 de locuri minim. Pun diseară poze din restaurant.
- Jun.2023 Hotelul de 4 stele fara bai termale in zona spa = Hotel Minerva — scris în 13.06.23 de Pop Pop din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2023 Alegeti alta tara cand vine vorba de turism! — scris în 15.05.23 de gnomin din RESITA
- Jan.2023 Dezastru — scris în 09.01.23 de anny23m din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Aug.2022 Dezamagit de conditii si servicii — scris în 27.08.22 de ux126975 din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Jun.2022 Dezamagire maxima — scris în 13.06.22 de DanaPT din TELEORMAN - nu recomandă
- Sep.2021 Grand Hotel Minerva - dezamăgire maximă — scris în 26.09.21 de carmenmo din TIMIșOARA - nu recomandă
- Sep.2021 Vacanta de succes — scris în 12.09.21 de Luc și Ralu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ