Grand Hotel Minerva - experiența de neuitat;)
Trecuseră 7 ani de când nu am mai fost la Herculane... Îmi amintesc clădirile în paragină dar și faptul că se lucra în centru la fațade, așa că am revenit cu sufletul deschis și cu o speranță inocentă de a fi uimită de schimbări... ????????
Aveam emoții și din alt punct de vedere ???? - era prima intâlnire cu o multime de oameni pe care ii știam doar din mediul online. Suntem strâns legați între noi, deși suntem din toate părțile țării. Iar acesta este meritul unui om deștept care a pus în practică o... idee. ???? ♥️
Am venit în număr mare și de dragul întrevederii dar și pentru a sprijini o cauza nobilă.
Hotelul Minerva a fost alegerea cea mai bună pentru grupul nostru numeros (cei mai mulți au venit însoțiți de familie). Am observat că și acum au diverse pachete/oferte pe site-ul lor. Pentru noi a fost încăpător, având în jur de 180 de spații de cazare‼️: apartamente, 114 camere duble matrimoniale și 50 twin, 8 suite. Ne-au fost de mare folos centrul de conferințe și restaurantul mare cu terasă. Am folosit cu mare drag și piscina interioară.
Noi am rezervat un apartament pentru familie compus din trei încăperi: două camere cu balcon și un vestibul/hol cu o baie generoasă. Peisajul de la balcoane era superb ???? - vedere a intregii stațiuni (etajul 12). Pe terasă aveam 2 scaune și un uscător de rufe. În fiecare dintre cele două încăperi exista un pat dublu, birou cu un scaun, TV. În vestibul se găsea un sifonier mare - cu prosoape, pături, halate de baie și papuci de unica folosinta.
Halatele de baie si prosoapele au fost utile pentru că era deschis accesul la piscina interioară - iar noi am profitat din plin. ⛲ Și sauna a fost numai bună.
Pachetul nostru includea micul dejun și o masă festivă (amândouă sub formă de bufet suedez). Fiind cu familia, am mâncat în restaurantul de aici și prânzul (servit în alt loc decât în cel în care am avut seara festivă). Mi-au plăcut mult ambele restaurante, erau frumos aranjate și ofereau posibilitatea ieșirii pe terasă. ????
Spațiile comune arătau îngrijit, cu obiecte noi de mobilier, canapele comode, corpuri de iluminat moderne și o gresie lucind (si la propriu și la figurat). Iar dacă la asta adăugăm și geamurile imense cu deschidere la o priveliște superbă, starea de bine este asigurată...
Micul dejun a fost variat: mezeluri, brânzeturi, cremvursti, carnaciori, bacon, ouă (fierte, omletă, ochiuri), legume proaspete, măsline, cereale, iaurt, dulceată, unt, lapte, ceai/cafea, sucuri, croissante proaspete și prăjituri.
Evenimentul la care am participat și-a atins scopul - s-au adunat sume importante pentru a fi donate celor aflați în nevoie (ca de obicei), dar ne-am și simțit foarte bine. Distracția a fost asigurată cu mese îmbelșugate, dansuri de toate felurile și... ținută impusă. :))
Scriu aceste rânduri la o distanță considerabilă de experiența trăită pentru că nu puteam departaja clar cazarea de senzațiile, sentimentele care m-au încercat atunci. Acum am reușit :)) Inevitabil, mi-am adus aminte cu drag de niște clipe minunate, de niște oameni frumoși... și parcă mi s-a făcut dor de o astfel de întrunire. ♥️
Poate mă aude cineva... (a se citi cu C mare de la... Cornel)
În final aș dori să spun că stațiunea arată îmbătrânită și uitată, altcumva decât mă așteptam să o regăsesc. ???? Și dacă am văzut schimbări, ele au fost mai degrabă negative.
Ceva, totuși, era neschimbat: peisajul superb... :) ????
P. S. Știu că cei care au fost acolo și-au adus aminte cu drag de eveniment, de costume, de premiere, de bucatele gustoase, de plimbări pe trasee prestabilite, de oameni deosebiți și experiențe împărtășite. M-am simțit minunat în comunitate și am vrut să spun asta ca să o știți toți. Anul acesta se fac 10 ani de când sunt cu voi. E minunată relația aceasta!
Să aveți vacanțe minunate alături de oameni dragi!
????????
Trimis de silvia tudoran in 10.02.21 14:53:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silvia tudoran); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Wow... ce amintiri frumoase!
În primă fază am zis, ia uite au fost din nou la Minerva... după aceea am realizat că era vorba de Minerva ce ne-a găzduit la ultima întâlnire AFA și prima voastră participare!!!
Ce frumos a fost... și ce departe mi se pare!!!
Mi-e dor de o întâlnire AFA!
Arată bine apartamentul vostru.
Mulțumesc pentru aducere aminte și mă bucur că v-am cunoscut!
Cu mască sau fără mască eu te îmbrățișez cu drag! ????????
Faine amintiri am păstrat de la Herculane, tare dor ne e de gașca noastră veselă!... Trăiesc cu speranța că vremea reîntâlnirii va sosi curând! Până atunci, pup virtual pe toată lumea!
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun.
@webmasterX: ok.
nu mi-am dat seama ca nu trebuie sa le trec.
- Jun.2023 Hotelul de 4 stele fara bai termale in zona spa = Hotel Minerva — scris în 13.06.23 de Pop Pop din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2023 Alegeti alta tara cand vine vorba de turism! — scris în 15.05.23 de gnomin din RESITA
- Jan.2023 Dezastru — scris în 09.01.23 de anny23m din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Aug.2022 Dezamagit de conditii si servicii — scris în 27.08.22 de ux126975 din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Jun.2022 Dezamagire maxima — scris în 13.06.22 de DanaPT din TELEORMAN - nu recomandă
- Sep.2021 Grand Hotel Minerva - dezamăgire maximă — scris în 26.09.21 de carmenmo din TIMIșOARA - nu recomandă
- Sep.2021 Vacanta de succes — scris în 12.09.21 de Luc și Ralu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ