Metropol [complex Chaika] / SUNNY BEACH
Cred ca nu am intalnit un hotel care sa fie mai jos decat acesta. Sincer nu inteleg cum au reusit sa obtina 4 stele, mai mult de atat nu inteleg cum agentiile de turism de la noi pot sa il promoveze ca un hotel de 4 stele. Trebuia sa stam 7 nopti dar nu am rezistat mai mult de 5. Am cedat psihic :).
Mancarea era de cea mai proasta calitate, nici unui caine nu i-as fi dat astfel de alimente (am renuntat la mancarea oferita de ei si mancat la restaurantele din statiune). Mesele, scaunele, farfuriile, camerele aratau ca dupa razboi :).
Sa nu mai spun ca personalul nu avea nici un chef de munca... mai avea putin si te injura daca vroiai sa ceri ceva.
Ce m-a uimit cel mai mult este ca dupa ce am intrebat daca avem parcarea asigurata (am fost cu masina proprie) si mi s-a spus ca nu exista nici o problema, am ajuns la receptie si mi s-a spus ca trebuie sa platesc 10 leva pe zi iar inainte sa platesc sa ma duc la securitate sa vad daca sunt locuri disponibile :). La securitate trebuie sa ii dai si baiatului ceva sa iti "rezerve un loc"... MAXIM.
Pe plaja trebuie sa platesti sezlongul si umbrela (in total 24 leva / zi) desi plaja este sub administrarea hotelului si teoretic aveam o vacanta "ALL INCLUSIVE".
Hotelul este depasit fara drept de apel de un hotel de 3 stele din Turcia...
Prin urmare nu recomand hotelul nici dusmanilor mei :)
Singurele avantaje sunt nisipul si apa, sunt ok, dar nu cred ca este de ajuns...
Trimis de vali.vasile in 28.07.12 17:46:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vali.vasile); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.69883000 N, 27.71635000 E - neconfirmate încă
@vali.vasile: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Aug.2012 Sejur aproape multumitor — scris în 02.09.12 de alecul din LAVAL - nu recomandă
- Jun.2012 Camere bune restul un stres cu reclamati pina la menegerul hotelului — scris în 08.07.12 de bsv2011 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Neplacut — scris în 16.08.11 de andreea.a din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2011 Acceptabil — scris în 14.08.11 de a.cristi din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Dezastru — scris în 29.08.10 de dudi36 din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2010 Dezastru!!! — scris în 17.08.10 de tudorc din CONSTANTA - nu recomandă
- Jan.2010 Metropol un hotel sub asteptari — scris în 13.08.10 de alexgogs din SIBIU - RECOMANDĂ