Am fost la hotel Metropol in perioada 15-17 iulie. Mi-a facut altcineva rezervare la acest hotel si deci am plecat un pic sceptica stiind ca este un hotel de 2 stele. Am avut insa o surpiza destul de placuta, in sensul ca am gasit un hotel curat, cu o baie absolut functionala, cu uscator de par, cu frigider.
Partea rea este ca nu are geam termopan si este cam galagios. Noi am avut camera fara AC, dar am vazut ca au si aceasta optiune pentru o diferenta de pret de 50 ron la camera. Noi fiind fara copii in acest minisejur nu am considerat neaparat necesar.
Autoservirea nu arata prea bine, aici as da un minus, au doar cateva feluri de mancare si acelea un pic indoielnice.
Pe scurt este un hotel de 2 stele bun, curat, comparativ cu alte experiente. Il recomand pentru un sejur cu buget redus si fara pretentii. Evaluarile am sa le ofer raportandu-ma la un hotel de 2 stele si nu la unul de 4.
Trimis de oanaanast in 25.07.11 15:12:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oanaanast); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24555450 N, 28.61993110 E - CONFIRMATE
@oanaanast - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Jul.2019 Surprinzator — scris în 07.08.19 de gubipek din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 O vacanta de Rusalii reusita — scris în 09.07.19 de Gabi.Georg din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O vacanta saracuta, cu pret destul de piperat — scris în 04.01.19 de Ady88* din TOMEşTI [AB] - nu recomandă
- Jun.2018 Dezamagire la Hotel Metropol Mamaia — scris în 27.07.18 de MARINAS* din SIMERIA [HD] - nu recomandă
- Jul.2017 Curat, linistit, decent pentru 2* — scris în 06.08.17 de Vacante10 din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Nu mai sustineti astfel de impostori! — scris în 08.12.16 de licurici din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2016 Un hotel de 2 stele decent — scris în 11.08.16 de ElenaAdhelis din BACăU - RECOMANDĂ