Muzica peste nivelul maxim acceptabil
Din punctul de vedere al curateniei este O. K.
Insa extrem de deranjant este faptul ca se aude muzica de la hotelul Majestic din apropiere peste nivelul maxim acceptabil, cu precadere in weekend.
In cursul saptamanii muzica este data putin mai incet, insa suficient de deranjant.
In afara de muzica se aude Anca Turcasiu prezentand o serie de concursuri stupide si penibile de dictie gen citez [popa pupa... ]
Trimis de Casiana in 23.08.10 01:52:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Casiana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.24555450 N, 28.61993110 E - CONFIRMATE
Casiana - am înţeles că te-a deranjat gălăgia, dar despre hotel nu ne spui nimic?
Cum sunt camerele, ce dotări au, cum este mâncarea dacă ai mâncat acolo, etc?
Camerele sunt O. K. avand in vedere ca este un hotel de **, din punctul asta de vedere am fost multumita. Au balcon cu masuta si 2 scaune, tv, minibar, cabina de dus, totul curat si functionabil.
Va recomand sa nu va lipseasca aerul conditionat, eu am avut proasta inspiratie de a nu lua si am prins 2 zile caniculare in care am facut sauna in camera. Costa ceva in plus aerul dar merita.
Zona in care este amplasat hotelul este bunicica, destul de aproape de 2 magazine alimentare si de Cazinou.
Mancarea... ce sa spun - eu nu prea sunt pretentioasa la mancare, am avut bonuri valorice pentru mic dejun, puteam achizitiona cu ele suc, apa, bere si evident micul dejun. Am luat micul dejun, omleta, sunca de Praga, rosii si nu am avut nicio obiectie.
La anu' in schimb nu mai stau pe ganduri, vreau sa ajung la complexul Pheonicia din nordul statiunii Mamaia, complex hotelier de **** pe care vi-l recomand calduros, am trecut in vizita pe la niste prieteni care erau cazati acolo si am ramas extrem de placut impresionata.
Dacă vrei să vorbeşti de alt obiectiv turistic, îţi recomand să o faci în secţiunea unde acesta se găseşte. Astfel de menţiuni despre alt obiectiv despre care nu poţi spune decât "din ambalaj" pot deruta vizitatorii şi discuţia poate deveni offtopic, OK?!
@Casiana - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Jul.2019 Surprinzator — scris în 07.08.19 de gubipek din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 O vacanta de Rusalii reusita — scris în 09.07.19 de Gabi.Georg din PITESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O vacanta saracuta, cu pret destul de piperat — scris în 04.01.19 de Ady88* din TOMEşTI [AB] - nu recomandă
- Jun.2018 Dezamagire la Hotel Metropol Mamaia — scris în 27.07.18 de MARINAS* din SIMERIA [HD] - nu recomandă
- Jul.2017 Curat, linistit, decent pentru 2* — scris în 06.08.17 de Vacante10 din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Nu mai sustineti astfel de impostori! — scris în 08.12.16 de licurici din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2016 Un hotel de 2 stele decent — scris în 11.08.16 de ElenaAdhelis din BACăU - RECOMANDĂ