Pentru prima data la acest hotel. Am sunat cu o seara inainte sa intrebam despre ora de cazare, persoana de la capatul celalalt al firului ne-a informat f dragut ca este bine sa ajungem la hotel dupa ora 13. Asa am si procedat, am fost cazati imediat la etajul 8 (la solicitarea noastra pt a ne bucura de panorama).
Camera destul de ingrijita, nimic spectaculos. Patul matrimonial era de fapt compus din doua paturi, baia era prost iluminata, presiunea apei lasa de dorit.
Restaurantul hotelelui foarte curat, personalul foarte amabil, insa meniul nu are nimic deosebit iar preturile putin piperate. Braseria de pe plaja ne-a incantat prin amplasament.
Accesul in mare de pe plaja din spatele hotelului a fost imposibil din cauza pietrelor / scoicilor, dar erau cativa temerari. Pretul sezlongului - 15 lei. Locul de joaca pt copii - 10 lei / 2h.
Parcarea costa 5 lei / zi. Insa locurile sunt insuficiente, astfel incat esti nevoit sa parchezi pe spatiile verzi, chiar si pe trotuar, desi platesti pentru un loc civilizat de parcare.
Trimis de spiridus in 07.08.14 00:12:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (spiridus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@spiridus: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Aug.2024 De evitat — scris în 23.08.24 de ux135499 din BUCUREșTI
- Dec.2021 Cazare bună, masă dubla la preț — scris în 04.08.22 de ux126447 din BACăU - RECOMANDĂ
- Dec.2021 O vacanta frumoasa si tihnita — scris în 15.07.22 de ux125947 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Sejur reusit, raport calitate-pret bun — scris în 27.08.20 de dnprd din SLATINA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Horror — scris în 11.09.19 de Stefania Emilia din PLOIEşTI - nu recomandă
- Aug.2019 Nu recomand!!! — scris în 03.09.19 de florin100 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Un hotel de 3 stele - o gluma proasta — scris în 02.08.19 de virtineanu din BALS - nu recomandă