Am plecat în vacanță destul de sceptici în ceea ce privește locația aleasă din cauza impresiilor citite, însă temerile noastre nu au fost justificate.
Resortul este foarte întins, aerisit și ingrijit. Are mai multe piscine dintre care una e cu un tobogan mare, cu program, fără costuri suplimentare pentru copii, iar alta cu un mini aquapark pentru copii mici.
Camera, tip superior family room, situată în corpul denumit Twin, a fost ok, mobilată basic, mobila fiind relativ nouă, baie mare, cu duș.
Plaja resortului este destul de lungă, însă nu foarte lată, cu nisip grunjos, iar la intrarea în apă erau pietre, pe unele porțiuni mai multe, în altele mai puține, în aceste ultime zone intrarea în mare fiind facilă. La distanță de aproximativ 200-300 m, în dreptul hotelului Albatros marea era mult mai frumoasă, fără pietre, cu nisip mai fin si intrare mult mai lină. Sezlongurile la plajă erau contra cost.
Mâncarea, de calitate medie, destul de diversificata la fiecare masa, însă repetitivă de la o zi la alta. Au avut destul de multe fructe, prăjituri și înghețată. Pe plaja exista un beach bar si un snack bar cu mâncare și băuturi incluse, pranzul putând fi luat si la snack bar. Deși nu pot spune că a fost cea mai bună masă pe care am avut-o în Grecia, per ansamblu am fost mulțumiți.
Ziua erau diferite activități atât pentru adulți, cât și pentru copii, iar seara ceva divertisment.
În concluzie, raportul calitate preț mi se pare unul foarte bun, iar hotelul îl recomand în special copiilor cu copii.
Trimis de dana1974 in 08.09.16 20:47:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Athena Pallas Village, Portes Beach, Sun Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dana1974); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2018 Cu bune și cu mai puțin bune — scris în 08.10.18 de razvan.s1980 din REşIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Usor dezamagiti — scris în 31.07.15 de Lore_cb din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2015 Noua ne-a placut — scris în 08.07.15 de camelot din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Multumit — scris în 05.03.16 de Gyl69 din VULCAN [HD] - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Trist dar adevarat — scris în 20.06.15 de ioanpiza din VATRA DORNEI [SV] - nu recomandă
- Jul.2014 Usor dezamagiti — scris în 11.07.14 de OlgaDana din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Raport calitate-pret, foarte bine — scris în 02.01.14 de dana2000 din TARGU JIU - RECOMANDĂ