Q&A Messonghi Beach Resort

Întrebări și răspunsuri [10]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Messonghi Beach Resort»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Camera in hotel sau bungalowtrimisă de: dana1974 - în [03.02.16 10:54:10]

    Buna ziua. Încerc sa ma hotărăsc pentru vacanţa de vară şi am primit o oferta foarte bună pentru acest hotel. Am o întrebare pentru cei ce au fost cazati acolo. Suntem o familie cu trei copii şi as avea de ales între două camere duble superior sau un bungalow cu 2 camere. Ce mă sfătuiţi să aleg?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3072

    prosoape plajatrimisă de: cris74 - în [22.08.15 17:41:57]

    Buna ziua, as dori sa stiu daca se dau prosoape pe plaja sau piscina, multumesc.
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1378

    Impresii Mesonghi Beach Hoteltrimisă de: elena.lucia - în [03.05.15 18:50:05]

    A-si dori sa stiu cine a fost la mesonghi Beach hotel.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1650

    Viata de noapte?trimisă de: popescuionut - în [10.12.12 20:57:42]

    Salutare, Am si eu o intrebare, si anume care sunt statiunile mai mari, cu tineret si viata de noapte, din Corfu? As vrea sa evit alegerea unei statiuni mici, linistite in care sa nu ai ce face decat sa stai la plaja toata ziua... Mersi :)
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1586

    overbookingtrimisă de: monikutza - în [18.08.12 09:25:38]

    toate sperantele mele de a merge la messonghi beach s-au spulberat cand m-au sunat de la agentie ca s-a facut overbooking si mi-au dat ca varianta HOTEL BELVEDERE tot in corfu,dar nu gasesc nicaieri pareri despre el decat de acum activa ani unde se spune ca e ff naspa poate cineva sa ma ajute cu pareri daca a fost acolo sau stie ceva multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1606

    pret feribottrimisă de: monikutza - în [10.08.12 14:27:46]

    buna ziua,vreau sa plec la messonghi beach la sf lui august as vrea sa stiu cam cate ore se fac cu autocarul din bucuresti si cat costa trecerea cu feribotul? multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1725

    Messonghi Beach Corfu, mailtrimisă de: natalie - în [21.07.12 12:49:49]

    Buna ziua! Vreau sa va rog daca are cineva adresa de e-mail de la hotelul Messonghi Beach din Corfu. Luni plecam acolo si as dori sa le trimit un mail in care sa specific ce tip de camera doresc, pentru a nu intampina ulterior probleme. Va multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1449

    A fost cineva cazat la hotelul Corfu Senses Resort ??trimisă de: Simona&Cata* - în [14.07.12 12:31:03]

    Peste o saptamana mergem intr-un sejur de 7 zile in Corfu, mai exact la hotelul Corfu Senses Resort in orasul Agios de Ioannis Peristeron, numai ca despre acest hotel nu gasesc pe nicaieri nici un comentariu, nici de bine dar nici de rau..... Tin sa precizez ca anul trecut am fost cazati la hotelul Messonghi Beach si a fost foarte bine din toate punctele de vedere incepand cu mancarea, care a fost din belsug, buna si diversificata, curatenia in camera se facea in fiecare zi, prosoapele schimbate, etc. Anul asta nu am mai gasit camere libere la Messonghi pt perioada in care vrem sa plecam (23.07-30.07) si ne-am orientat la acest hotel de care nimeni nu spune nimic :( Pana plecam sper ca va scrie cineva ceva despre acest hotel, oricum nu putem sa mai facem nimic, dar macar plecam informati :))
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2244

    Moraitikatrimisă de: crismar2011 - în [27.02.12 14:11:47]

    Va rog sa mi dati daca puteti cateva informatii despre statiunea Moraitika, hotel Messonghi Beach.
    16 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3083

    merita?trimisă de: clv - în [16.01.12 10:03:57]

    Vrem sa ne petrece concediul la Hotelul Messonghi Beach din Corfu. As vrea sa stiu daca este curat, mancare buna si destula pentru toata lumea ? Cum e plaja, departe? . Poti intra in mare sau trebuie sa stai numai la piscina? Se ajunge cu usurinta la plaja? (avem 2 copii) Am vazut ca la alte hoteluri ,daca nu esti la timp la masa nu mai mananci decat ce ramane. Asa este si aici?Cum stau cu bauturile? Cei care ati calatorit cu autocarul vi s-a parut obositor drumul? Multumesc anticipat!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2249

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Messonghi Beach Resort
    pagină generată în 0.018326997756958 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]