Din multele delegatii si locatii in care am stat, aceasta pensiune/vila a fost in toti anii cea mai primitoare. In perioada 2002-2008 in fiecare an stateam aici cam 30 de zile. Din experienta pot spune ca acesta mica pensiune cu 15-30 de camere ofera un sejur placut, linistit, primitor, cu o masa excelenta, preparate diversificate si proaspete.
Si ca o curiozitate in 2002 aveau desktopuri (calculatoare) aproape in fiecare camera, conectate la internet. Este adevarat ca nu erau performante dar in 2002 era o raritate. In 2010 existau, dar nu toate erau functionale, in schimb accesul la internet era gratis (acum este frecvent acest serviciu in multe locatii).
Zona nu este una foarte agreeabila, destul de galagioasa avand in vedere podul de pe Calea Turzii, care trece prin fata pensiunii (recomand camere pe spate pentru liniste), este cam la 15-20 de minute de centrul orasului. Micul dejun este bufet suedez.
Personalul este agreabil, exista si un restaurant iar ca si can-can prin 2006, daca nu ma insel, la acest restaurant a servit masa si presedintele Basescu.
Din nefericire nu am poze dar acestea se pot regasi pe site-ul vilei Meridian din Cluj-Napoca
Trimis de laur7901 in 15.03.11 10:21:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laur7901); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Intradevar e o zona unde circulatia e mare. Eu in fiecare zi trec pe langa aceasta vila.
- Nov.2020 Micuț, cochet şi distins: Hotel Meridian, Cluj-Napoca — scris în 20.12.20 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ