Hotarand sa petrecem pentru prima data o vacanta la litoralul romanesc varianta all inclusive, nu am plecat la drum cu idei preconcepute ci am zis sa nu avem ideea ca mergem la pomul laudat cu sacul.
Trebuie sa marturisesc ca am fost mai mult decat placut surprinsi de locatie, personal, calitatea serviciilor si atentia la detalii.
Renovarea complexului a fost facuta la cele mai bune standarde de calitate, receptia este mai mult decat generoasa ca spatiu si esti primit de un personal profesionist, cald si primitor. Cum prima impresie conteaza, primesc aici nota 10.
Am calatorit impreuna cu familia mea, impreuna cu familia cumnatului deci 6 persoane. Initial agentia prin care am facut rezervarea ne cazase la Hotel Palace. La sosirea acolo am constatat cu surprindere ca individul responsabil cu rezervarile nu a onorat cererea agentiei si nu rezervase decat o camera. Dupa argumente nesfarsite am contactat agentia care a reusit sa ne transfere la Mera Resort. Ii multumesc cerului ca s-a intamplat asa.
In fine, as continui cu descrierea Mera Resort Venus, fara sa o lungesc prea. mult.
Camere bune, cu tot comfortul necesar, restaurant amplu care poate acomoda toti turistii, mancare variata si proaspata, pentru toate gusturile si mofturile. Personal bine pregatit, politicos si civilizat.
Programele de entertainment de seara incearca sa acopere toata gama de gusturi si efortul trebuie apreciat.
Plaja e la 5 minute de mers pe jos de la hotel si ofera sejlonguri si bar.
Una peste alte recomend acest Resort cu toata increderea. Dupa cele vazute, este singurul care merita in Venus. Restul par inghesuite si facute la repezeala as mearga banul. Singurul regret este ca nu am putut rezerva zile mai multe datorita concediului limitat.
Abia asteptam sa revenim la anul.
Trimis de fmihai91 in 03.09.19 08:52:19
- A fost prima sa vizită/vacanță în VENUS
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fmihai91); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@fmihai91: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 Mera Resort, merita o sansa — scris în 31.08.24 de Uivlis din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Vacanță relaxantă — scris în 21.08.24 de ux135462 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Alegerea ideală pentru o vacanță superbă — scris în 14.09.23 de ux130051 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 O vacanta reusita — scris în 05.02.24 de alexandrug1979 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Nota 10 — scris în 26.08.23 de Dan Gabriela din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Un concediu ratat — scris în 06.08.23 de ux130160 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2023 Rusine sa considerati resort de 4 stele — scris în 01.08.23 de ux130088 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă