Mera Resort4 / MENIU
Vom reveni si anul urmator cu drag

Suntem cazati la Mera Resort 3 nopti, o familie cu un bebelus. Cel mai mult ne-a impresionat curatenia care este de-a dreptul ireprosabila. (am mai fost cazati anul acesta la Mamaia la un resort de 4* unde ni se promiteau conditii foarte bune pentru familii cu copii insa curatenia a lasat mult de dorit).
La Mera nu am gasit nimic de reprosat in materie de curatenie: prosoapele, lenjeriile, baia, curtea interioara, spatiile comune, totul este impecabil. Mancarea, din punctul meu de vedere, este variata, cred ca erau cel putin 8 feluri de ciorba, 2 feluri de supa, 7 feluri de salata, multe feluri principale si mai multe feluri de fructe. Gustul mancarii a fost bun la preparatele pe care le-am mancat (este printre putinele locuri cu masa inclusa unde am gasit piure din cartofi si nu din fulgi). Apa din piscina era curata. La piscina mare am gasit animatie iar la piscina micuta de langa vile liniste, deci am avut posibilitatea de a ne alege in functie de dispozitia copilului.
Am analizat ce am fi putut gasi la acest pret in Mamaia la un hotel de 4* iar rezultatul a fost: aproape nimic, adica un singur hotel din centrul statiunii la care am fost odata si ar merita cel mult 3* intrucat a ramas exact ca si acum 10 ani, nefiind nimic schimbat, si chiar si acolo doar cu mic dejun fara alte mese incluse sau hotel cu adevarat de 4* insa ar fi costat mai mult si ar fi avut inclus tot numai micul dejun.
La un singur resort, cel despre care va povesteam cu curatenia si unde am fost cazati la inceputul lunii iunie, aveau optiunea de a avea toate mesele incluse insa la un pret de 3 ori mai mare decat costa aici.
In final, noi suntem multumiti si ne bucuram ca am ales sa venim aici. Cu siguranta vom reveni si anul urmator!
Trimis de Alexya86 in 12.08.16 15:28:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: Anul acesta am fost in Mamaia la Phoenicia Resort.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alexya86); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alexya86: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 46&ridAnt=71939
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
@webmaster10: buna ziua, noi acum am plecat acasa insa nu mai doresc sa completez cu nimic impresiile mele.
”''Mancarea, din punctul meu de vedere, este variata, cred ca erau cel putin 8 feluri de ciorba, 2 feluri de supa, 7 feluri de salata, multe feluri principale si mai multe feluri de fructe. ''
Ma intreb unde mai mancau si cei 1300 de clienti in singurul restaurant, fiind ocupat cu atatea feluri de mancaruri!
Am dat negativ stiind sigur ca nu e asa!
- Aug.2024 Mera Resort, merita o sansa — scris în 31.08.24 de Uivlis din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Vacanță relaxantă — scris în 21.08.24 de ux135462 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Alegerea ideală pentru o vacanță superbă — scris în 14.09.23 de ux130051 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 O vacanta reusita — scris în 05.02.24 de alexandrug1979 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Nota 10 — scris în 26.08.23 de Dan Gabriela din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Un concediu ratat — scris în 06.08.23 de ux130160 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2023 Rusine sa considerati resort de 4 stele — scris în 01.08.23 de ux130088 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă