Mera Resort4 / MENIU
Concediu reusit la Mera Resort

Mi-am facut cont si scriu review pentru prima oara pentru ca mi se pare o nedreptate ce s-a scris despre Mera.
Noi am venit ingrijorati de ce auzisem, suntem o familie cu 2 copii, unul de 2 ani si unul de 4 dintre care cea mica cu nevoi speciale legat de alimentatie. Noi ne declaram multumiti. Mai ales pentru familii cu copiii.
Mancarea e buna, destul de diversificata, atentie ca multi au facut indigestii (de la mancare prea multa), activitatile de seara sunt chiar interactive si distractive, locuri de joaca pentru copii atat in interior, cat si in exterior, ce sa mai zic...
problemele aparute au putut sa fie din cauza unei igiene precare (hotelul a rezolvat si asta prin tonomate cu solutie dezinfectante in zona restaurantului) sau poate de la apa marii (am vazut sobolani in zona stabilopozilor).
Am vazut noi cum dezinfecteaza dupa fiecare masa, atat scaunele cat si mesele.
Si noi suntem destul de pretentiosi, dar nu absurzi sau carcotasi.
Trimis de RaluGl* in 05.08.16 20:58:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RaluGl*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@RaluGl: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 46&ridAnt=71518
Tu de fapt ce ne imputi? Ca am scris despre neregulile din acel hotel? Despre zeci de turisti care au facut toxiinfectie alimentara diagnosticata de medici, nu de tine, care crezi ca se face indigestie de la sobolani? Tu stii ca aia ne serveau mancare alterata si fara termen de valabilitate? De fapt, tu esti foarte linistita acum, pentru ca ai scapat nevatamata. Noi am stat ca la ruleta ruseasca, stand in tensiune la fiecare masa, gandindu-ne ce sa mancam sa nu ni se imbolnaveasca copilul. Asta ti se pare concediu de 4 stele? Da-mi voie sa iti spun, mie mi se pare inconstienta sa stii ce s-a intamplat acolo si totusi sa iti duci copilul sa ii risti viata. Ia de aici, ultima stire m.b1.ro/stiri/eveniment/f ... tal-157959.html
@RaluGl -
”Mancarea e buna, destul de diversificata, atentie ca multi au facut indigestii (de la mancare prea multa),
Dacă ignoranţa mai poate fi scuzată, obrăznicia nu.
@RaluGl - Autoritatile sanitare au decis dupa ancheta ca toxiinfectiile au provenit de la angajatii de la bucatarie care erau BOLNAVI. Cum s-a intamplat asta, de ce au fost primiti la lucru, care sunt procedurile in aceste cazuri... poate ca asta ar fi trebuit sa intrebati la hotel. Plus ce vor face ca asa ceva sa nu se intample din nou!
Chestia cu mancatul prea mult (desi sunt destui nesatuli de-astia, oriunde in lume, insa) nu are nicio legatura. Vinzi AllInclusive, iti asumi, ca hotel, ca lumea mananca si bea. Mult. Nu vad de ce asta ar contribui la o infectie cu salmonella.
Ia SI CITESTE: hotnews.ro/stiri-esential ... 19-persoane.htm
dspct.ro/cp970/ref-focar- ... us-declarat-inc
Comunicat oficial emis de DSP Constanta. Sau si ei sunt nedrepti, sau absurzi, sau carcotasi? Retoric, desigur.
@RaluGl - In loc sa va scuipati in san ca ati scapat cu bine, si ca nu v-ati stricat concediul din cauza vreunei toxiinfectii alimentare, dumneavoastra v-ati hotarat sa reparati nedreptatea facuta Mera Resort, care a pus in pericol sanatatea propriilor clienti.
E si asta un punct de vedere, dar eu consider ca turistii care ca si dvs au aceasta atitudine, sunt motivul ptr care acest gen de hoteluri isi permit sa-si bata joc de turisti, care scot din buzunar sume astronomice.
- Aug.2024 Mera Resort, merita o sansa — scris în 31.08.24 de Uivlis din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Aug.2024 Vacanță relaxantă — scris în 21.08.24 de ux135462 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2023 Alegerea ideală pentru o vacanță superbă — scris în 14.09.23 de ux130051 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 O vacanta reusita — scris în 05.02.24 de alexandrug1979 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Nota 10 — scris în 26.08.23 de Dan Gabriela din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Un concediu ratat — scris în 06.08.23 de ux130160 din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2023 Rusine sa considerati resort de 4 stele — scris în 01.08.23 de ux130088 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă