Hotelul Melrose Allagau / Pamukkale
La întoarcerea din Antalya am trecut pe la Pamukale unde am şi dormit o noapte la hotelul Melrose Allagau (modest curat, mic dejun bun 33 euro/noapte tripla. Pamukale-ul frumos (am avut noroc că în după amiaza aceea era vânt şi câteodată nori drept pt care nu am simţit căldura insuportabilă de care s-a tot povestit.
Am vizitat şi Hierapolisul cu această ocazie – 20 lire intrarea pt amândouă.
Localitatea Pamukale este una mică în care nu prea ai ce face, dar terasele de calcar sunt f frumoase.
Trimis de criss65 in 21.09.08 01:08:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (criss65); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.91121000 N, 29.11977500 E - CONFIRMATE
Am fost acolo prima data in 1993 - a fost o zi minunata, toate acele terase stralucitor de albe cu ochiuri de apa in care se reflecta cerul colorandu-le in albastru deschis erau o incantare.
Dupa 10 ani, in 2003, am fost din nou acolo - tragedie, nu mai era decat umbra minunatului Pamukkale (dealul de bumbac)... Din cauza hotelurilor care ofera tratament termal si care au captat o mare parte din debitul izvoarelor termale, mare parte din terase au inceput sa se inegreasca; am inteles ca se dirijeaza apa alternativ pe versantul sudic si cel nordic, dar efectul nu mai este acelasi, plus ca nu se mai permite accesul liber pe unde poftesti ca acum 16 ani, mare pacat!
- Sep.2013 Se poate si mai bine — scris în 14.09.13 de narcisa din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Melrose House - hotel minunat — scris în 28.01.13 de raducondulimazi din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Foarte frumos — scris în 10.07.11 de Cappuccinoo* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Pensiune ospitaliera unde te simti binevenit — scris în 11.07.13 de anca39* din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 O alegere buna — scris în 03.07.11 de lucsim din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Dragut, atmosfera placuta — scris în 16.06.10 de irinaca din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Un hotel absolut rezonabil — scris în 01.11.09 de chrismo din BUCURESTI - RECOMANDĂ