In luna iulie am avut rezervat un apartament la hotelul Melodia Venus, rezervare făcută prin intermediul unui site mare prin care rezerv concedii in fiecare an. in acest an am avut ghinionul de a rezerva aici...
In momentul in care am vrut sa fac checkin o "doamna"recepționer imi spune că nu am rezervare la ei în condițiile în care îi prezint inclusiv codul rezervării și mesajele avute cu un reprezentant al hotelului... după amenințări cu poliția și opc ni se ofera o camera deși rezervasem apartament. tin să menționez că eram familie cu 2 copii.
Curatenia in camere se făcea zilnic totuși cearceafurile se schimbau la 3 zile, baia minuscula cu dus fara ușa rezultând o inevitabilă inundație a băii... eram nevoiți să punem un prosop pe jos sa nu intre apa in camera.
Menajerele se certau sau bârfeau (în funcție de zi cred) pe hol nefiind cu putință să adormim copii decat după îndelungi rugăminți la adresa doamnelor.
Camera pozitionata înspre terasa restaurantului unde până noaptea târziu urla muzica la un volum ridicol.
Restaurantul cu un meniu extrem de sărac, fara șervețele la masa, tacâmuri aruncate direct pe masa de niste chelneri tineri (sub 20 de ani toți) și neexperimentați care atunci când vroiam sa comandam ceva ni se spunea că vine imediat un coleg...
automatele de cafea nefuncționale și foarte murdare, sucul de fructe"proaspăt stors"din sticle de plastic,
fructele aproape inexistente, cele feliate uscate pe farfurii, in meniu fructele erau reprezentate de pepene roșu... atat...
muște moarte in peste și omleta... ce mai un adevărat festin incununat de un miros respingator...
plaja privata cu locuri insuficiente unde trebuiau să stai de la 6 dimineața să poți rezerva la 8 un șezlong, plaja plina de alge și apa până aproape de mal plina de pietre ascuțite,
străzile sub orice critica, trotuarele traseu de safary, gunoaie, mizerie, mirosuri groaznice.
Singurul plus a fost piscina hotelului.
Trimis de Marian L in 15.08.18 10:49:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: Mamaia, Costinești, Navodari
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marian L); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Marian L: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 72&ridAnt=88565
- Aug.2024 Cea mai proasta vacanta — scris în 12.08.24 de Moni2024 din BUCURESTI
- Jul.2023 Eșec total. Ghinion — scris în 30.07.23 de ux130051 din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2023 Nu merita 4 stele — scris în 05.07.23 de Augustin1979 din RAMNICU VALCEA - nu recomandă
- Aug.2022 Revenim, ne-a plăcut f mult — scris în 22.08.22 de BClaudia din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 A lasat de dorit — scris în 13.08.22 de ux126663 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Evitati daca vreti liniste! — scris în 01.08.22 de sircar13 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O minunata vacanta — scris în 10.03.24 de Amalia Piper din BUCUREșTI - RECOMANDĂ