Anul trecut am fost in concediu la hotelul Melodia. Am avut un sejur de 10 zile care, per total, putem spune ca a fost OK, insa am avut multe inconveniente. De la atitudinea cameristelor si a personalului din restaurant (probabil ca multe persoane au avut cam aceeasi experienta), pana la intalnirea unor servicii slabe care la inceput promiteau mult mai mult...
Anul acesta am hotarat sa mergem la sfarsitul saptamanii la mare, undeva linistit, asa ca am zis sa mai dam o sansa hotelului acestuia extrem de frumos. Cu toate ca vremea a fost destul de capricioasa, am fost f placut surprinsi ca lucrurile s-au schimbat vizibil! Probabil conducerea a invatat din experientele de anul trecut, pt ca serviciile au fost f bune inca din momentul in care am intrat in receptie.
Cum am ajuns, ne-a preluat bagajele un baiat tanar si zambitor, foarte politicos, ni s-a facut cazarea rapid, apoi a inceput mini-sejurul. Ne-a placut enorm de mult atat amabilitatea si serviabilitatea personalului din hotel, cat si din restaurant. Avand experienta anului trecut, am fost la restaurant si ne asteptam ca mancarea sa fie fara gust si un meniu mai saracacios cu preturi mult mai mari (raportat calitate/pret). Am fost placut surprinsi de un meniu mai "interesant", un personal cu mult mai calificat si o mancare foarte buna!
A doua zi, la micul dejun, am fost intampinati de un bufet cu totul si cu totul diferit de cel "amarat" de anul trecut, variat si extrem de aratos! Seara a fost o atmosfera superba acompaniata de vocea cu adevarat suava a unei doamne impreuna cu 2 membri ai trupei. Chiar daca nu erau decat 2 mese ocupate, ei au cantat pana la inchiderea programului, iar noi nu ne-am putut misca de pe scaune nici un moment!
In timpul celor doua zile in care am stat la hotel (eu si sotul), chiar daca a plouat destul de mult, am putut sa ne relaxam in spa-ul hotelului si ne-am rasfatat cu cate un masaj extrem de calmant, dupa care am stat la barul nou amenajat de la piscina, unde am baut cateva cocktail-uri excelente!
Mi-am dorit sa impartasesc aceasta experienta si cu alti turisti care nu gasesc unde sa se duca si cauta un loc linistitor si calitativ.
Pentru anul acesta, am fi vrut sa mergem in Croatia in concediu, insa dupa acest weekend, in care ne-am simtit atat de bine, am hotarat sa revenim la acest hotel! Ma bucur din suflet ca avem asa ceva pe litoralul romanesc, chiar daca este o floare printre buruieni.
Trimis de Andreea Apostol in 16.06.13 19:45:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VENUS. A mai fost în/la: Neptun, Costinesti, Mamaia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Andreea Apostol); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Andreea Apostol: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2024 Cea mai proasta vacanta — scris în 12.08.24 de Moni2024 din BUCURESTI
- Jul.2023 Eșec total. Ghinion — scris în 30.07.23 de ux130051 din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2023 Nu merita 4 stele — scris în 05.07.23 de Augustin1979 din RAMNICU VALCEA - nu recomandă
- Aug.2022 Revenim, ne-a plăcut f mult — scris în 22.08.22 de BClaudia din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 A lasat de dorit — scris în 13.08.22 de ux126663 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2022 Evitati daca vreti liniste! — scris în 01.08.22 de sircar13 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 O minunata vacanta — scris în 10.03.24 de Amalia Piper din BUCUREșTI - RECOMANDĂ