Am stat 5 nopti la hotelul Megalos in septembrie 2012.
Este situat pe bulevardul Mamaia, aproape vis-a-vis de Universitatea Ovidius.
Ce m-a frapat de prima data este ca intrarea in hotel are un micut hol, dupa care, ca sa ajungi la receptie, trebuie sa urci vreo 25 de trepte.
Cand mai esti si cu bagaje, poti renunta la sala.
Fetele de la receptie nu pareau prea vioaie, nici prea multumite de viata lor...
Camera nu excela, dar era curata. Usa de la baie nu vroia sa stea inchisa. Balconul foarte micut, dar bine ca exista.
Micul dejun destul de bun si chiar consistent.
Cam asta a fost cu hotelul.
In schimb, ceea ce m-a fermecat cu adevarat au fost stradutele din imprejurimi.
In spate, un cartier de vilute, care mai noi, care mai vechi, dar toate ingrijite, curtile pline de flori.
Minunata senzatia de vecini care au crescut impreuna, care isi imprumuta malai cand le trebuie repede si joaca table pe seara.
In fata, dupa ce traversai bulevardul Mamaia, un cartier mai luxos, vile care chiar mi-au placut mult de tot, se vedea mana unor arhitecti lasati sa-si faca meseria, iar stradutele se terminau pe faleza, lucru care ma infioara dintotdeauna.
Iar intr-o dimineata, hotarata sa prind rasaritul de soare, m-am dus pe terasa de sus a hotelului si nu m-am lasat pana nu l-am vazut (rasarind dupa un bloc!)
Trimis de rodica1016 in 05.04.13 03:28:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rodica1016); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.19335310 N, 28.64945770 E - CONFIRMATE
- Apr.2023 Paste intr-adevar linistit la mare ???? — scris în 16.04.23 de Mirinda din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Hotel Megalos - Constanța — scris în 12.06.21 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Un hotel decent — scris în 13.07.16 de catalina21 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ