Buna ziua.
In aprilie 2018 am hotarat ca acest 1 decembrie cand a fost Centenarul sa-l petrecem la Alba Iulia. Am rezervat o camera si un apartament la Alba Iulia la Matia Resort. Pretul a fost foarte mare (220 euro / noapte / apartament) insa am acceptat.
Vila este mare, spatiile sunt generoase insa de cand am intrat am observat 4 aspecte GRAVE:
1. Se infiltra apa prin tavane si pereti
2. Erau paianjeni in camere si in baie dupa usi si in colturile camerelor.
3. Miros de inchis si vechi in camere incat a trebuit sa stam cu geamul deschis si noaptea.
4. CEL MAI GRAV aspect pe care l-am spus de la inceput receptionerei si nu a fost rezolvat, este ca la baie pe peretele din dreapta sub suportul de hartie erau pe perete urme de fecale. Cand am plecat am semnalat iar receptionerei care a dat din umeri.
Mare pacat de aceasta cladire generoasa unde s-ar putea face mult mai mult
Trimis de horatiuL in 09.12.18 11:42:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ALBA IULIA. A mai fost în/la: Nu cunosc acest termen zSTRATOSFERA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (horatiuL); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Matia Resort, ALBA IULIA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 74&ridAnt=91397
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Jun.2019 Matia Resort, Alba Iulia - DA — scris în 01.07.19 de Oryx din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2019 Vila Matia Resort – Alba Iulia — scris în 06.05.19 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ