In sfarsit am ajuns si la Mariko Inn, pentru ca am mai venit odata, fara rezervare, si nu am gasit cazare. Este un hotel dragut, nici prea si nici foarte, la capitolul curatenie, sunt OK, la servire... cam tristi ospatarii, asta am observat cam la toti romanii, dar a fost bine, preturi cam mari pentru mine si la mancare si la bauturi, le-ar trebui niste draperii sau jaluzele la ferestre, pentru ca noaptea reflecta proiectoarele de afara, iar ziua soarele, asta in cazul in care aveti vedere spre E87.
Una peste alta, il recomand. Pentru alte detalii, va stau la dispozitie.
Trimis de alin77 in 20.10.09 17:13:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alin77); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.95418600 N, 26.91523500 E - neconfirmate încă
Acum am vazut review-ul tau. Ma mira doar un lucru - spui ca preturile sunt mari la mancare si bautura. Eu am stat acolo de vre-o 2-3 ori intre decembrie 2008 si mai/iunie 2009 si am mancat in fiecare seara la ei. Un ”Platoul Gurmandului” / ”Platou Tărănesc” + un Jim Beam (50 ml) + 1-2 Heineken la maxim 50 lei mie nu mi s-a parut deloc scump!
Chiar mi s-a parut unul dintre locurile din Romania unde sa mananca foarte bine si ieftin.
Fara suparare, nu vorbim de decembrie 2008 si mai/iunie 2009 ci de octombire 2009!!
Ne despart 4 luni in care s-au intamplat cam multe lucruri, d.p.d.v financiar in tara noastra si nu numai..
Este ca si la mancare: "gusturile nu se comenteaza". Fiecare isi vede portofelul si apreciaza: ""Preturi cam mari pentru mine si la mancare si la bauturi"" asta nu inseamna ca am mancat un platou....si am baut 50 ml de X si 2 Y.
Scuze, poate ma repet: este o parere personala!
Calatorii placute!
- Jun.2016 Hotie pe fata — scris în 28.06.16 de Cosmin Tibil* din BAIA MARE - nu recomandă
- Jul.2010 Bun de tranzit — scris în 28.09.10 de Sanziana din FALTICENI - RECOMANDĂ
- May.2010 Mariko Inn — scris în 13.07.10 de Tempo din PITESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2009 Un loc mandru pe harta Romanului - Hanul Mariko — scris în 27.09.10 de bessondm din BUCURESTI - RECOMANDĂ