La intrarea in statiunea Bran este Hotelul Maridor. Primul lucru cu care mi-a atras atentia este arhitectura, este construit in trepte. Desi nu are o capacitate foarte mare este totusi un hotel de patru stele. Am fost intr-un week-end de odihna si relaxare. Incheiasem un an obositor si vroiam sa stau departe de oras, macar doua zile, in care sa nu fac nimic si sa ma linistesc. Imi amintesc ca am fost multumita, hotelul a fost primitor, si am avut parte de liniste.
Camerele sunt mari, luminoase, totul era nou si de calitate. Parca patul a fost cam ingust, dar la cat eram de obosita, nu cred ca a contat prea mult. In camera desigur am avut televizor, aer conditionat, si minibar. In tot hotelul a fost cald si bine.
Ce m-a surprins putin neplacut a fost dimensiunea baii. Baia fiind cam mica, in ea a incaput doar o cabina de dus, nu cada.
Dimineata am mancat in restaurantul hotelului, iar in cursul zilei la alte restaurante din statiune; asa ca prea multe nu va pot spune despre meniu si servire.
Hotelul are si piscina, pe care nu am incercat-o, ne fiind pregatita pentru inot, ci mai degraba pentru o plimbare linistita prin statiune. Dar un lucru este sigur, costa mult mai putin decat la alte hoteluri de aceeasi categorie
Trimis de Maria Smeu in 05.03.10 19:52:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maria Smeu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.53862100 N, 25.37717800 E - neconfirmate încă
" Dar un lucru este sigur, costa mult mai putin decat la alte hoteluri de aceeasi categorie " . Cat costa o camera doua nopti ?
Dupa cum vad, intr-adevar, paturile sunt destul de inguste, daca spui ca si baia... Ciudat pentru un hotel cu pretentia de 4 stele. Din cate stiu stelele se acorda in functie de marimea camerei, precum si de facilitatile pe care le ale hotelul respectiv.
Apartamente au? Cat costa o camera?
Cum este mancarea in restaurant? Care sunt preturile?
- Jan.2023 Hotel Maribor Teapa totala — scris în 09.01.23 de Lik din GIURGIU - nu recomandă
- Dec.2022 Nu va recomand aceasta unitate hoteliera — scris în 06.02.23 de BDN64 din FETEşTI [IL] - nu recomandă
- Sep.2019 Nu recomand nici eu — scris în 06.09.19 de Cristi195 din GALATI - nu recomandă
- Jun.2019 Nu recomand — scris în 20.06.19 de dimanica666 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Un sejur de vis — scris în 19.07.18 de Mirela 1971 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Un sejur de vis — scris în 08.04.18 de Ana-Maria4* din BUCUREşTI
- Apr.2018 Un sejur la superlativ — scris în 08.04.18 de SimonaMe din BUCURESTI - RECOMANDĂ