Am stat in acest hotel, situat in orasul Madaba (la 30 km de Amman), in cadrul unui sejur de mai multe zile in Iordania. Aici, la Miriam Hotel, am avut "cartierul general", astfel ca in total am stat 3 zile (la sosire) si una la plecare. Madaba, in general, si poate Hotel Mariam este un punct excelent de atingere a multor puncte de interes turistic, fara a "beneficia" de aglomeratia din Amman...
Conditii excelente (pentru 3 stele), curat, apa calda non-stop, prosoape etc., piscina, mic dejun OK, internet in hol contra-cost (1 dinar o jumatate de ora), foarte prompti in efectuarea transferului (ne-au luat de la si ne-au dus la aeroport), ofera multe excursii.
Camera tripla (am fost 3 persoane) suficient de incapatoare, baia de asemenea.
Personal foarte amabil. Posibilitate de schimb valutar la receptie, la un curs corect.
Parcare "pe apucate", dar fara probleme. Lift.
Aer conditionat doar in unele camere, noi nu am avut (dar nici nu era nevoie). Aveam in schimb ventilator. Fara frigider in camera. Televizor cuplat la receptor satelit.
Beneficiaza de review-uri foarte bune pe forumuri de travel straine,fiind considerat de multi drept cel mai "cald" hotel din Madaba. De altfel, deviza lor este: "as guest you come, as friend you live". Pot sa confirm !
Doresc confirmare cu card, in caz de neprezentare si neanuntare in prealabil isi trag contravaloarea primei nopti.
Trimis de ergon in 17.11.08 11:44:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ergon); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Descriere foarte corecta, probabil totusi ca ati primit din prima o camera buna (eu cred ca erau mai multe categorii de camere) si probabil nici nu ati stat la ultimul etaj, sub restaurant. Chiar daca noi nu ne-am simtit prea bine la Mariam, merci de recomandare, a fost totusi un lucru mai bun decat sa fi cautat hotel in Amman, cum vroiam eu initial
- Jul.2017 Madaba Mariam Hotel - satisfacator — scris în 29.03.18 de alunelu69 din CONSTANțA - RECOMANDĂ
- May.2009 Hotel de doua stele slabute si palide — scris în 12.07.09 de lizuk din MARAMURES-CLUJ-BUCURESTI - nu recomandă