am fost in tunisia in august 2009 si am luat sejurul la acest hotel, sincer calitate pret nu prea merita, hotelul in realitate are 3 stele, totul e vechi in hotel, camerele par imbacsite, nici de curatenie nu pot spune ca se facea prea mult, de 2 ori in 7 zile.
masa era in fiecare zi la fel, salate fructe prajituri, si maxim 5 feluri de mancare, o singura data sambata a fost mai variata, in principiu era ok, dar te plictiseai la un moment data.
plaja frumoasa dar plina de vanzatori ambulanti care deveneau super enervanti la un moment dat, sejlonguri nu prea erau pt toti dar faceai rost dc te tiganeai cu ei, animatorii erau draguti dar se repetau cam in fiecare seara.
piscina mare si adanca, personalul cam plictisit...
in concluzie nu m-as mai duce... recomand marhaba club, este langa si e renovat de curand...
Trimis de ispasflorentina* in 23.07.10 22:44:35
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ispasflorentina*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.84841900 N, 10.62207700 E - neconfirmate încă
- Sep.2022 Marhaba Beach 13-20 septembrie 2022 — scris în 02.10.22 de popica89 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Un hotel de 4 stele care se apropie de 5. — scris în 30.04.23 de Cassin din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Vacanta in Tunisia, Sousse — scris în 27.07.21 de hd88gsg din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- May.2019 Cazare bună, mâncare slăbuță — scris în 21.06.19 de marsus din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Am fost la ei... — scris în 25.12.18 de AdiCh din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Marhaba Beach, o vacanta frumoasa! — scris în 30.08.18 de fan bulgaria din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Hotel foarte bun — scris în 20.05.10 de delia58 din BRAILA - RECOMANDĂ